Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Ένωση δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας!

Ένωση δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας!

SYNANTHSH PROHN DHMARXONΝα και ένας σύλλογος που… έλειπε από την Αιτωλοακαρνανία. Ο Σύλλογος των διατελεσάντων δημάρχων. Το κενό λοιπόν θα καλυφθεί μετά από πρωτοβουλία του πρώην δημάρχου Στράτου Δημήτρη Μουρτζιάπη.
Ιδρύεται σύλλογος με την επωνυμία «Ένωση δημάρχων Αιτωλοακαρνανίας» και από τους 80 περίπου που διατέλεσαν κατά καιρούς και οι οποίοι προσκλήθηκαν στη σημερινή πρώτη συνάντηση που έγινε σε κέντρο της Στράτου αρκετοί ήταν αυτοί που παρέστησαν. Αλλά και όσοι δεν παρέστησαν εξέφρασαν (στον Δ.Μουρτζιάπη που τους κάλεσε όλους) τη συστράτευση τους στο εγχείρημα της ίδρυσης συλλόγου.
Οι πρώην δήμαρχοι εξέλεξαν και προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Συλλόγου που έχει ως σκοπό την αξιοποιήση της εμπειρίας τους αλλά και τη στήριξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εν ενεργεία αιρετών.

Δείτε το σχετικό θέμα της τηλεόρασης του Αχελώου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Βρε, κάτι γνωστά παλικάρια απ’ τα παλιά!!!! Άσπρισαν τα μαλλιά σας απ’ τα προηγούμενα βάσανά σας εκεί στους δήμους που δεν ξέρατε πώς να διαχειριστείτε τόσα χρήματα που σας έρχονταν τότε που λεφτά υπήρχαν! ΝΑΙ, να κάνετε σύλλογο, όχι να συμβουλέψετε τους σημερινούς, αλλά να είστε ενωμένοι σα μια γροθιά, όταν έρθει η σειρά σας να λογοδοτήσετε, γιατί κάτι μου λέει πως τούτοι οι “λέτσοι” που κυβερνούν σήμερα, θα φτάσουν μέχρι κι εσάς, μόλις ξεμπερδέψουν με τους έξω! Να πείτε και στους πρώην νομάρχες να κάνουν το ίδιο! Κι όλοι μαζί να κάνετε μία συνομοσπονδία!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.