Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Έπεσε η αυλαία του Lepanto Folk Festival

iuuihkjΤην Κυριακή το βράδυ έπεσε η αυλαία μια μεγάλης διοργάνωσης για την πόλη της Ναυπάκτου. Για 3 ημέρες η Ναύπακτος φιλοξένησε παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και χόρεψε στα μουσικά ακούσματα από κάθε μεριά του πλανήτη.

Η ανακοίνωση της Κοιν.Σ.Επ. αναφέρει:

Το Lepanto Folk Festival αποτέλεσε σημείο συνάντησης πολιτισμών από όλο τον κόσμο. Χορευτές με τις παραδοσιακές φορεσιές τους, αλλά και με την ιδιαίτερη κουλτούρα τους, συνέθεσαν ένα πολιτισμικό μωσαϊκό και έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην γιορτή αυτή.

Η διοργάνωση του Lepanto Folk Festival συνέπεσε με μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας. Παρόλα αυτά, οι συμμετοχές και το κέφι των χορευτών αλλά και η ένθερμη υποστήριξη της εκδήλωσης από τους πολίτες της Ναυπάκτου κράτησαν την εκδήλωση σε υψηλό επίπεδο και τέθηκαν γερές βάσεις για τα επόμενα χρόνια ώστε να εξελιχθεί η εκδήλωση ως θεσμός για την πόλη μας.

Η Κοιν. Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄, ως διοργανωτής της εκδήλωσης, ευχαριστεί:

  • Τα χορευτικά group που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συμμετείχαν στην εκδήλωση
  • Τους πολίτες και ιδιαίτερα του επαγγελματίες της Ναυπάκτου που αγκάλιασαν την εκδήλωση από την  πρώτη στιγμή
  • Τους Χορηγούς μας (Μεγάλους, Μικρούς, Υποστηρικτές, Χορηγούς Επικοινωνίας) που σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας, συνεισέφεραν ο καθένας με τον τρόπο του
  • Τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου για την στήριξή του
  • Τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Παράρτημα Ναυπάκτου) που υποστήριξαν την εκδήλωση και τις τρείς ημέρες
  • Την Τροχαία Ναυπάκτου και το Λιμεναρχείο που πάλεψαν για την ομαλή διακίνηση όλων των επισκεπτών
  • Τους πάνω από 80 εθελοντές που δούλεψαν για την εκδήλωση, ο καθένας από το δικό του πόστο και την δικές του δυνατότητες, αλλά όλοι τους με την ίδια θέληση για προσφορά.

Το Lepanto Folk Festival, ήταν μια από τις πολλές προγραμματισμένες δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. ΄΄Προβάλλω τη Ναυπακτία΄΄. Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από την διοργάνωση παρόμοιων στοχευμένων δράσεων, που θα προβάλλουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, θα συμβάλλουμε στην τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ναυπακτίας.

Σας ευχαριστούμε για της στήριξή σας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.