Παρασκευή, 25 Ιουνίου, 2021

Έρχονται 600 προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΗ

Έρχονται 600 προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΗ
120719Στα γραφεία του ΑΣΕΠ για έγκριση βρίσκεται το αίτημα της ΔΕΗ για την κάλυψη 600 θέσεων τακτικού προσωπικού με δύο προκηρύξεις.
Η πρώτη προκήρυξη αφορά προσωπικό ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, ενώ η δεύτερη θα περιλαμβάνει θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών, υψηλή εξειδίκευση και εμπειρία.
Οι ειδικότητες που αναμένεται να προσελκύσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους είναι, μεταξύ άλλων, των Οικονομολόγων, Τεχνικών Ορυχείων, Τεχνιτών Σταθμών Υποσταθμών, Μηχανοτεχνιτών, Τεχνιτών Επίγειων και Εναέριων Δικτύων, Διοικητικού Οικονομικού, Διοικητικού Λογιστικού και Πληροφορικής.
Οι προκηρύξεις θα εκδοθούν αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και αξιολόγηση των αιτήσεων, την αποδοχή των ενστάσεων αλλά και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων επιλογής.
Υπενθυμίζεται ότι οι επικείμενες προκηρύξεις αποτελούν τους πρώτους διαγωνισμούς για μόνιμο προσωπικό στην επιχείρηση μετά από μια μακρά περίοδο έξι ετών, καθώς ο τελευταίος διαγωνισμός μονίμων είχε προκηρυχθεί το 2008.Πηγή: parapolitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. oeo

    Akis T. Roditis καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις μυστικές υπηρεσίες και σ έχουν καβατζώσει οι γερμανοί γιατί ο μισός ΟΤΕ είναι γερμανικός?Θες να δώσεις κα ιτη ΔΕΗ να σου λεει ο τοκογλύφος <>?Η ακόμα να καταλάβεις για τι κοράκια μιλάμε??Βιάζεσαι να μας αλυσοδέσεις κι άλλο?Είδες τι τραβάνε τα Γερμανά και τα Ουκρανά με τον Πούτιν και το φυσικο αεριο…κι εσύ θες να δώσεις την ενεργεια στα ξένα χέρια??

    ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(πχ Δωδώνη κτλ)…όχι ότι συμφωνώ και εκεί αλλά ΑΝ χρειάζεται ΜΟΝΟ σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Υ.Γ.Οχι δεν είμαι Δημοσιος Υπάλληλος

  2. Akis Roditis

    Oeo σίγουρα δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος! Αν ησουν δεν θα διαβαζες ”ελεύθερη ώρα” …..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.