Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Έρως ανίκατε μάχαν…;;;

Έρως ανίκατε μάχαν…;;;

Ανοικτό αφήνει το θέμα της ενασχόλησής του με την τοπική αυτοδιοίκηση ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ”Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων” και στο Δημήτρη Παπαδάκη, ερωτηθείς σχετικά με το δήμο Αγρινίου και την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, έδωσε μεταξύ άλλων τις ακόλουθες απαντήσεις:

”Είναι ένας δήμος πολύ ελκυστικός -όπως πιστεύω ότι θα διαμορφωθεί- με τεράστιο όγκο, ένας δήμος που αν βγει και στο νερό θα έχει πολλά να δείξει αύριο.
Όσον αφορά τη δική μου θέση θέλω να ξεκαθαρίσω πως ήδη έχω διαγράψει μια πορεία συγκεκριμένη … Η επιστράτευση στην πολιτική αρμόζει, αλλά για νεότερα στελέχη, με πιο μικρό πολιτικό παρελθόν.
Θα θελήσω να βοηθήσω τον υποψήφιο που θα επιλέξει η ΝΔ με τον τρόπο με τον οποίο το έχω κάνει άλλη μια φορά παλαιότερα. Βουλευτής ων, πρώτος βουλευτής το 1989, ήμουνα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Αν αυτό μου ζητηθεί και αν κρίνω ότι εκείνη τη περίοδο θα είναι δυνατό να το πράξω δεν θα έχω και καμία αντίρρηση να το πράξω. Αυτό είναι κάτι που το συζητώ και το έχω συζητήσει και το σκέφτομαι.
Έμενα με τιμά που πολύς κόσμος συζητά το όνομα μου εκφράζοντας την επιθυμία τους να είμαι υποψήφιος δήμαρχος για το Αγρίνιο, από την άλλη νιώθω ότι έχω πολλές δυνατότητες για προσφέρω στην κεντρική πολιτική σκηνή.
-Eάν ο κόσμος με τιμήσει θα κλείσω την πολιτική μου σταδιοδρομία, πάλι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι απλώς μια αγάπη όπως η κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά ένας έρωτας για μένα, που οκτώ χρόνια που ήμουν νομάρχης ο έρωτας αυτός είχε γίνει ένα με το μυαλό μου, με την ψυχή μου.”

Εμείς τώρα τι να πιστέψουμε από την εν λόγω συνέντευξη. Την αρχή της ή το τέλος της. Εάν πράξουμε το πρώτο τότε αποκλείουμε την ενασχόληση του κ. Σταμάτη με την τοπική αυτοδιοίκηση. Εάν όμως πράξουμε το δεύτερο τότε πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για νέους έρωτες, όχι προσωπικούς, αλλά δημοτικούς… Μένει να δούμε εάν ο αιτωλοακαρνάνας πολιτικός είναι διατεθειμένος να ριχτεί στην εκλογική αρένα της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως, εφόσον το πράξει, εάν αυτός ο έρωτας θα αποδειχθεί για τον ίδιο ”ανίκητος” στην επερχόμενη ”μάχη” της 14ης Νοεμβρίου…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.