Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019

Έτοιμο το Αγρίνιο να φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ (video)

1 Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι (18/3/2015) στο Δημαρχείο, η συνέντευξη Τύπου για το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο το διήμερο 28 και 29/3/2015.
Στην συνέντευξη Tύπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νίκος Γκρίζης, η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Δήμου Αγρινίου κα. Νανά Θεοδωροπούλου, εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) το μέλους του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε) κ. Αποστόλης Βέτσας, ο Δ/ντής κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κ. Ιωάννης Ματσούκας, ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου κ. Χριστόφορος Μπόκας, η προϊστάμενη του ΔΑΚ «Μιχ. Κούσης» κα  Μαρία Τσώνη, ο υπεύθυνος των αγώνων κ. Θανάσης Μουρτζάπης, καθώς επίσης και αρμόδιοι παράγοντες από τη ΝΕΡΙΤ.
« Αποτελεί σπουδαίο γεγονός για την περιοχή μας, να φιλοξενεί αυτή την διοργάνωση, για αυτό ως Δήμος δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ. Τις προηγούμενες ημέρες διευθετήσαμε όλα τα τεχνικά ζητήματα προχωρήσαμε σε βελτιώσεις στο ΔΑΚ «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ» έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι μας, ομάδες, διαιτητές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και φίλαθλοι να μπορέσουν να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους και να απολαύσουν το final four. Η προβολή για την περιοχή μας θα είναι μεγάλη, αφού μέσα από διαφημιστικά μπάνερ, έντυπο υλικό, διαφημιστικό σποτ στη ΝΕΡΙΤ κ.α. θα δείξουμε σε όλους ότι το Αγρίνιο είναι ένας τόπος με πολλές ομορφιές που αξίζει να επισκεφτούν», ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Δείτε σε video του agriniotv.gr τη συνέντευξη Tύπου

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.