Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Έφθασαν τις 18 οι συλλήψεις

Έφθασαν τις 18 οι συλλήψεις

18 είναι προς το παρόν οι συλληφθέντες , μεταξύ αυτών και καποιοι Ρομά και ένας Αλβανός, από τους 22 προσαχθέντες της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο σήμερα ενώ ακόμη αναζητούνται τρία άτομα με την προανάκριση να είναι σε εξέλιξη.

Πρόκειται για ένα δυνατό χτύπημα που έδωσε η τοπική αστυνομία σε εγκληματική ομάδα  που εμπλέκεται σε εκβιάσεις καταστηματαρχών της περιοχής & προμήθεια, διακίνηση ναρκωτικών και το οποίο βασίστηκε σε πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Οι επιχειρήσεις -από αστυνομικούς της Α.Δ. Ακαρνανίας με τη συνδρομή κλιμακίου της Δίωξης Εκβιαστών της Αττικής- σε διάφορα μέρη του Αγρινίου και σημεία της ευρύτερης περιοχής του έγιναν ομαλά και νομότυπα παρουσία δικαστικών λειτουργών ενώ στις έρευνες  βρέθηκαν 5 πιστόλια (τρία πυροβόλα-δύο κρότου) , 116 φυσίγγια, ποσότητα ναρκωτικών και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες  με τη σε βάρος τους ογκοδέστατη δικογραφία αναμένεται αύριο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου ωστόσο αξιοσημείωτο είναι πως μεταξύ τους είναι και νεαρά άτομα κάποια εξ’ αυτών απασχολούν για πρώτη φορά τις διωκτικές αρχές, δείγμα πως υπήρξαν το τελευταίο διάστημα και «στρατολόγηση»  νέων μελών στις τοπικές συμμορίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.