Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο 43χρονος αστυνομικός

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο 43χρονος αστυνομικός

Που τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Συκιά στις 24 Νοεμβρίου
Θλίψη επικρατεί σήμερα στο χώρο της τοπικής Αστυνομίας καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή του ο αστυνομικός-εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ. Ο 43χρονος αστυνομικός, που καταγόταν από τη Σπάρτη και υπηρετούσε στην Τρίπολη, έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του από τις 24 Νοεμβρίου, ημέρα που τραυματίστηκε σε Τροχαίο στη Συκιά.
0 43χρονος ξεκίνησε το πρωί της 24ης Νοεμβρίου από την Αθήνα για να εκπροσωπήσει (αντί του προέδρου της) την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στο τρίτο συνέδριο των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα λάμβανε χώρα εκείνη την ημέρα στο Αγρίνιο.
Το ταξίδι αποδείχθηκε όμως μοιραίο καθώς ο συνδικαλιστής έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε τρακτέρ λίγο πριν τον κόμβο της Συκιάς. Το συνέδριο όπως ήταν φυσικό ακυρώθηκε και ο αστυνομικός έκτοτε έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου. Τελικώς ο 43χρονος, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, δεν τα κατάφερε και σήμερα κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στους οικείους του και στην «οικογένεια» των αστυνομικών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.