Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

«Έχω εντολή να μην κλείσει το νοσοκομείο Μεσολογγίου»

dsagsdgsdgsgΣύσκεψη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με τον διοικητή των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου κ.Γιώργο Βλάχο, τον διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Κυριακόπουλο τους γιατρούς κκ.Ζαβιτσανάκη και Μούσα και την προϊσταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού στην οποία συζήτησαν τα προβλήματα του νοσοκομείου όπως επίσης το γεγονός οτι απο 1 Αυγούστου τα καρδιολογικά περιστατικά θα εξυπηρετούνται στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ο κ.Βλάχος μιλώντας στην κάμερα του Onairnews είπε οτι το νοσοκομείο Μεσολογγίου έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω έλλειψης γιατρών και οτι εχει εντολή απο την πολιτική ηγεσία να μην κλείσει το νοσοκομείο.Εγώ προσωπικά ,μας είπε,δεν πρόκειται να το κλείσω γιατί είναι πάρα πολύς ο κόσμος που εξυπηρετεί.Πλέον θα προσπαθήσει με απόσπαση παθολόγου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ώστε να μπορεί να λειτουργήσει η παθολογική κλινική και εύχεται να έρθουν 6 γιατροί ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

Ακούστε στο βίντεο τις δηλώσεις του κ.Βλάχου.

onairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανωνυμος

    Κυριακοπουλε καλα σε βολεψε ο Βενιζελος αλλα προσεχε μην σε φανε λαχανο ΝΟΥΜΕΡΟ!!!!!!!!!!

  2. Νικόλαος Γεωργιάδης

    Όταν όμως συνεχώς αφαιρείτε από το Νοσομείο Μεσολογγίου τους γιατρούς, τότε είναι ανώφελο να παραμένει ανοικτό. Πάντως αυτοί που σας διώρισαν πρέπει να είναι ικανοποιημένοι και από σας και από το έργο τους. Δεν ξέρω ο ταυματίας του τροχαίου της Σταμνάς, πόσο ευχαριστημένος θα είναι, μετά την καθυστέρηση παροχής βοήθειας, λόγω διακομιδής του στο Νοσοκομείο του Ρίου. Αλήθεια τί… πρωτογενές πλεόνασμα είχε η χώρα στον τομέα της υγείας; Μέ τους γιατρούς και τους εργαζόμενους απλήρωτους (και με τεράστιες ελλείψεις),και τα Νοσοκομεία χωρίς φάρμακα;
    Η χώρα μας θα έχει Νοσοκομεία φαντάσματα, γιατί δεν θα εκπληρώνουν το σκοπό για τον οποίο κτίστηκαν και ο Ελληνικός λαός πλήρωσε με τους φόρους του. Πάντως μη φοβάστε για τη θέση σας. Κάπου αλλού θα… σας βολέψουν. Οπως και άλλους Διοικητές Νοσοκομείων και Ιδρυμάτων από την εκάστοτε Κυβέρνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.