Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Έως τις 7 Νοεμβρίου η έκθεση “τα εν οίκω εν δήμω”

3Παρουσία πολλών φιλότεχνων εγκαινιάστηκε τη Παρασκευή το βράδυ 2 Οκτωβρίου 2015 η έκθεση “τα εν οίκω εν δήμω” που οργάνωσε στους χώρους της, η Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου.

unnamedΠαρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό έργα σημαντικών καλλιτεχνών από ιδιωτικές συλλογές: Χρ. Καπράλος, Π. Τέτσης, Σπ. Καταπόδης, Κ. Τσόκλης, Χρ. Μποκόρος, Γ. Μιγάδης, Θ. Μανωλίδης, Π. Μοσχίδης, Παύλος, Γ. Σταθόπουλος, Μ. Γεωργάς, Γ. Κόττης, Π. Φειδάκης, Χρ. Γαρουφαλής, K. Παπανικολάου, Κ. Μαρούδα, Π. Τούντας, Ν. Στρατάκης, Ελ. Προκοπίου καθώς και γλυπτά των Β. Παπασάϊκα και Θ. Πετρίδη.

Ο Καλλιτεχνικός Δ/ντης της ΔΠΑ Χρήστος Γαρουφαλής στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε δημόσια τους συλλέκτες οι οποίοι αν και προτίμησαν την ανωνυμία τους έδειξαν το μεγαλείο της γενναιοδωρίας τους και την αγάπη προς τους συμπολίτες τους. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στη συνέχεια αφού συνεχάρη τους οργανωτές της έκθεσης, ευχήθηκε η έκθεση αυτή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το μέλλον ευελπιστώντας να γίνει παράδειγμα και αφορμή που θα αφυπνίσει τον εθελοντισμό όλων μας ώστε τα επόμενα χρόνια τα “ΠΑΝΑΓΡΙΝΕΙΑ” να γίνουν επιτυχημένος θεσμός για την πόλη.

Η έκθεση οργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΠΑΝΑΓΡΙΝΕΙΑ 2015” και θα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου 2015.

Ώρες επισκέψεων: καθημερινά 10 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 6 – 9 μ.μ.
Κυριακή 10.30 π.μ. – 2 μ.μ., Δευτέρα κλειστά
Υπενθυμίζουμε ότι οι επισκέψεις σχολείων καλόν θα είναι να γίνονται κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας.
Πληροφορίες: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Δ. Βότση 2, Αγρίνιο, τηλ. 26413 60316, e-mail: pinakothiki@agrinio.gr

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.