Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ήταν μαζί μας ο Αλέξανδρος και αποθεώθηκε

petridis

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε έγινε σε γνωστό χώρο εστίασης στο Αγρίνιο η έκθεση/εκδήλωση Επιχειρηματικο Χωριό Αιτωλοακαρνανίας με  επιτυχία όπως διαπίστωσαν όσοι την επισκέφτηκαν. Παρότι δεν πήρε έκταση στα τοπικά ΜΜΕ και οι συμμετοχές των τοπικών επιχειρηματιών προέκυψαν από τις επαφές των ανθρώπων που έστησαν την έκθεση, πολύς κόσμος βρέθηκε στο κέντρο ειδικά τη μέρα που υπήρχε γιορτή και αρκετή παραδοσιακή μουσική.

Εκεί λοιπόν βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Πετρίδης(φωτο)γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης και τηλεοπτική περσόνα πολύ αναγνωρίσιμη στο χώρο της λεγόμενης (και αυτοαποκαλούμενης) σόου μπιζ της Ελλάδας.

Παρότι δεν υπήρξε καμιά διαφήμιση για το γεγονός αυτό, οι πληροφορίες μας λένε ότι ειδικά τα μικρότερα παιδιά έκαναν σαν τρελά για μια φωτογραφία μαζί του, για λόγους που όσοι από μας δεν παρακολουθούν τη σόου μπιζ δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν. Δεν ήταν λίγοι δηλαδή οι… ξέμπαρκοι που βρέθηκαν στην έκθεση και ρωτούσαν γιατί κάνουν έτσι όλα αυτά τα μικρά με το παλικάρι με την έντονη εκγύμναση σώματος και το ακόμα πιο έντονο χαμόγελο.

Και όχι μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και συνολικά η νεολαία για να μην πω και κάποιοι ακόμα μεγαλύτεροι έδειξαν ενθουσιασμό. Το όλο θέμα πέρασε στα ψιλά της τοπικής ειδησεογραφίας, μέχρι να το μάθουμε και να σας το παρουσιάσουμε, αναμένοντας φυσικά και πληροφορίες για τις θέσεις που αναπτύχθηκαν στην εκδήλωση από συμβούλους επιχειρήσεων που διαβάζουμε σε διάφορα μπλογκ ότι τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουν σχετικά.

Γενικά ομιλώντας, θα τολμούσαμε να πούμε ότι πολλά συμβαίνουν δίπλα μας σχεδόν σε ένα παράπλευρο σύμπαν που δεν μπορούμε να τα αντιληφθούμε στο σύνολό τους. Η νεολαία μας δείχνουν οι έρευνες ότι είναι διχασμένη σε μεγάλο βαθμό και αναζητά πρότυπα στρεφόμενη από το  αντάρτικο πόλης μέχρι και τις  διασημότητες. Γι’ αυτό να μην κάνει σε κανέναν εντύπωση πόσο πολύ θέλουνε νέα παιδιά να βγουν φωτογραφία- ακόμα και… selfie θα έλεγα- με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και να μην αναφωνεί κανείς «δεν υπάρχει σωτηρία».

Το κακό που έχουν όλα αυτά είναι ότι είναι δύσκολο να βρεις ποιος μιλάει σοβαρά και ποιος κάνει πλάκα, αφού έχει χαθεί η μπάλα. Εδώ κυκλοφόρησε η πληροφορία στα κοινωνικά δίκτυα ότι τον σεισμό τον έδωσαν λιγότερο Έλληνες και Γερμανοί για να μην δώσουν αποζημιώσεις, αντίθετα από τους Αμερικάνους που είναι κιμπάρηδες μαζί μας! Εδώ η μόνη εφημερίδα που έχει δεκαπλασιάσει(!) το κοινό της είναι η Ελεύθερη Ώρα γεμάτη με προφητείες και Γέροντες! Τι να λέμε τώρα…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.