Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξαν πρόβατα στα Παρακαμπύλια…

Αγέλη αδέσποτων σκύλων κατασπάραξαν πρόβατα στα Παρακαμπύλια…
probataΑνάστατοι είναι τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι της Ποταμούλας και γενικότερα στα χωριά των  Παρακαμπυλίων (Κυπάρισσο και Αμπέλια) από τη νέα επίθεση αγέλης σκύλων σε πρόβατα της περιοχής.
Όπως καταγγέλλει κάτοικος του χωριού τα αδέσποτα σκυλιά, κυριολεκτικά κατασπάραξαν τα ζωντανά του 10 σε αριθμό και μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει στο κοπάδι του.
Ο αριθμός των αδέσποτων σκυλιών το τελευταίο διάστημα έχει πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα και πέρα από τις επιδρομές σε άλλα ζωντανά, υπάρχει μεγάλος φόβος στους κατοίκους, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που περπατούν στο δρόμο και έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αδέσποτα σκυλιά, τα οποία ομολογουμένως δεν έχουν πάντοτε καλές διαθέσεις.Αναστατωμένοι οι κάτοικοι ζητούν να ληφθούν μέτρα από τους αρμόδιους φορείς  και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, πριν σημειωθούν και άλλα περιστατικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. spirakos

    Το έχω ξαναπει ότι αγαπάω τα ζώα αλλα αυτό εχει παραγίνει,στα χωριά δεν τους φοβάμε γιατί έχουν ολοι καραμπίνα εδω στο Αγρίνιο τι θα γίνει?Αν επιτεθόυν σε κανένα παιδάκι,σε καποιον γέρο η σε καποιον αλλο που θα το κλωτσίσει απλά? Απο ένα κεφτεδακι θέλουν και δεν μιλάω για τα ζώα τα τετράποδα αλλα για τα διποδα που το παιζουν φιλόζωοι και οταν βγάλουν το κοπρίτη βόλτα και πάει κανενα αδέσποτο κοντα το χτυπούν!!

  2. APOL

    Ελάτε τώρα που διαμαρτύρεστε, Οοι φιλόζωες και οι φιλόζωοι εκεί στο Αγρίνιο πιστεύω ότι θα πληρώσουν το λογαριασμό αφου πρώτα μας εξηγήσουν πως το ανέχονται ζώα να βασανίζουν μέχρι θανάτου άλλα ζώα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.