Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Αγκυροβόλι στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, 20 – 28 Σεπτέμβρη

Αγκυροβόλι στην Δημοτική Πινακοθήκη του Πειραιά, 20 – 28 Σεπτέμβρη

unnamedΤο λιμάνι του Πειραιά, το λιμάνι προορισμός και σημείο φυγής για όλους μας ή κάποιους κοντινούς μας, το λιμάνι σύντροφος σε ταξίδια αναψυχής αλλά και σε ταξίδια ζωής δεν γινόταν να λείπει από την εκστρατεία στην μνήμη μας που έχει στήσει εδώ και χρόνια με τα χρώματα και τα πινέλα του ο συμπατριώτης μας σύγχρονος λαϊκός ζωγράφος Νώντας Ρεντζής.
Η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά στο Παλιό Ταχυδρομείο της οδού Φίλωνος 29 φιλοξενεί την μεγαλύτερη μέχρι τώρα ατομική έκθεση του ζωγράφου από το Σάββατο στις 20 και μέχρι και την Κυριακή στις 28 Σεπτέμβρη.
Η έκθεση με τίτλο “βιοπάλη και μεράκι” συγκεντρώνει τους καταποντισμένους ξωμάχους και επαγγελματίες της προηγούμενης γενιάς, αδιαχώριστους από την ελληνική φύση και το μεράκι και την αγάπη τους για τη ζωή.
Φιγούρες και στιγμές μιας ξεχασμένης νοσταλγικής καθημερινότητας που έχουν αγκυροβολήσει στην συλλογική μας μνήμη και περνούν με αφηγήσεις από γενιά σε γενιά ζωντανεύουν μέσα από τους πίνακες του Νώντα Ρεντζή.

Φίλοι και φιλότεχνοι είναι όλοι καλεσμένοι,
στα εγκαίνια που θα γίνουν την Δευτέρα 22 Σεπτέμβρη στις 8.00 μ.μ.,
οι παλιότεροι για να ξαναθυμηθούν, οι νεώτεροι για να γνωρίσουν και όλοι μας για να μην ξεχάσουμε.

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά, του όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων και της Ένωσης Λογοτεχνών και Καλλιτεχνών Ηλιούπολης.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά τις ώρες 10.00-14.00 και 18.00-21.00 και το Σαββάτο και την Κυριακή 10.00-14.00
τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9917046 & 210 9915173

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.