Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Αγρίνιο: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για κλοπές και ο κλεπταποδόχος

Mε βία αποσπούσαν χρυσές αλυσίδες

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες Παρασκευή στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις ανήλικοι, οι δύο εξ’ αυτών ηλικίας 17 ετών και ο τρίτος 14 ετών για ληστείες και κλοπές και ένας 70χρονος ημεδαπός για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ένας 17χρονος, χθες στο Αγρίνιο, αφαίρεσε με χρήση βίας, μία χρυσή αλυσίδα από 66χρονη ημεδαπή που φορούσε στο λαιμό της αξίας 100 ευρώ και στη συνέχεια μεταπούλησε σε 70χρονο ημεδαπό, κάτοικο Αγρινίου, αντί του ποσού των 80 ευρώ. Η χρυσή αλυσίδα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Επιπλέον προέκυψε ότι οι υπόλοιποι δύο ανήλικοι, xθες στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, αφαίρεσαν με χρήση βίας μία χρυσή αλυσίδα από 65χρονη ημεδαπή, που φορούσε στο λαιμό της κατά το χρόνο που κοιμόταν μέσα στο σπίτι της. Η χρυσή αλυσίδα βρέθηκε στην οικία του 17χρονου δράστη, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Από την διενεργούμενη προανάκριση προέκυψε ότι οι παραπάνω τρεις ανήλικοι, ενεργώντας από κοινού την 4-6-2011 στο Δοκίμι  αφαίρεσαν με χρήση βίας από 79χρονο ημεδαπό, μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του αξίας 4.000 ευρώ, την οποία στη συνέχεια μεταπούλησαν σε άγνωστο άτομο. Επιπλέον προέκυψε ότι την περσμένη Κυριακή στο Δοκίμι αφαίρεσαν με χρήση βίας από 64χρονη ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό που φορούσε στο λαιμό της, την οποία στη συνέχεια μεταπούλησαν σε άγνωστο άτομο.

Επιπρόσθετα, ο παραπάνω 17χρονος ανήλικος, τη Δευτέρα στο Αγρίνιο αφαίρεσε με χρήση βίας από 62χρονο ημεδαπό δύο χρυσές αλυσίδες, που φορούσε στο λαιμό του και την 10-6-2011 στο Αγρίνιο ενεργώντας από κοινού με δύο άλλους 16χρονους ανηλίκους, αφαίρεσαν με χρήση βίας από 83χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.