Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Ανήλικος και 25χρονος διακινούσαν ναρκωτικά

Αγρίνιο: Ανήλικος και 25χρονος διακινούσαν ναρκωτικά

Στη σύλληψη δύο ατόμων κατοίκων του Αγρινίου για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου χθες το απόγευμα.

Πρόκειται για έναν 25χρονο και έναν ανήλικο 17 χρονών (Ρομά).

Μετά την αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου έθεσε σε παρακολούθηση τα δύο άτομα που έκρυψαν επιμελώς ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) σε σημείο του γηπέδου της Μεγάλης Χώρας Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο νεαρούς  επί το έργον χθες το απόγευμα την ώρα που πήγαν να παραλάβουν τα ναρκωτικά από το συγκεκριμένο σημείο. Συγκεκριμένα τους συνέλαβαν την ώρα που έφτιαχναν με δύο συσκευασίες 11,8 και 2,9 γραμμάρια χασις και είχαν στην κατοχή τους και 190 γραμμάρια.

Μετά την προανάκριση η αστυνομία οδηγήθηκε και σε δεύτερο σημείο στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου όπου οι δύο είχαν κρύψει επιμελώς 632 γραμμάρια χασίς. Σε κατ’ οίκον έρευναστο σπίτι του 25χρονου ανακάλυψαν και άλλη μικροποσότητα χασίς .

Ο 25χρονος βαρύνεται με αρκετές κατηγορίες όπως η κατοχή και η διάθεση ναρκωτικών αλλά και της παράσυρσης του ανηλίκου σε χρήση αλλά και για το γεγονός ότι ωθούσε τον ανήλικο στη διακίνηση των ναρκωτικών. Συνελήφθησαν εξάλλου και οι γονείς του ανήλικου για παραμέλησή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.