Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Αγρίνιο: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Αγρίνιο: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη  Διοίκηση  Επιχειρήσεων

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ1

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνουν την έναρξη της δεύτερης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο  Αγρίνιο στις 17 Οκτωβρίου 2014. 

“Οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής αγοράς, καθώς και η συνεχής ανάγκη των στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών για διαρκή επιμόρφωση και περαιτέρω ανάπτυξη των γνώσεων τους, οδήγησαν στη συνεργασία των δύο προαναφερόμενων φορέων και στην υλοποίηση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην πόλη του Αγρινίου.

Η ΕΕΔΕ, σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ιδρύθηκε το 1962 με σκοπό τη διάδοση, ανάπτυξη και προβολή των αρχών, των μεθόδων και της πρακτικής του σύγχρονου μάνατζμεντ. Τα μέλη της είναι νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οργανισμοί του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και φυσικά πρόσωπα, ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη, επιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και φοιτητές.

Τελικός στόχος της ΕΕΔΕ είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποτελεσματικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, μέσα από την ανάπτυξη των ανθρώπων τους καθώς και η προσφορά στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σύγχρονων ποιοτικών και εξειδικευμένων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος, με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, αποφοίτησαν από αυτό 3.800 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, Αγρίνιο. Το διδακτικό προσωπικό, αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται χρόνια με την ΕΕΔΕ.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Αγίου Ανδρέου & Γούναρη, Πάτρα, Τηλ: 2610 318 573, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website www.eede.gr  ή στον Δρ. Ιωάννη Καρυδά, Τηλ. 6937 515 797, e-mail: opqlac@otenet.gr

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 52 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.700 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 24 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.