Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: “μια ραδιοφωνική εκπομπή”… επί σκηνής

Αγρίνιο: “μια ραδιοφωνική εκπομπή”… επί σκηνής

lkjkljlΗ Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου και η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «ΣΑΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ».
Μια κυριολεκτικά «ΖΩΝΤΑΝΗ εκπομπή»,αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου, βασισμένη σε μια ιδέα της Ανδριανής Ζαγγανά, που υπογράφει και επιμελείται τη βραδιά.
Την  Κυριακή , 21 Σεπτεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θερινό Σινεμά ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄ και ώρα 21:30, μια μπάντα, οι «ΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΔΕΣ 9j00ls» ανεβάζουν το ραδιόφωνο στο πάλκο.
Παίζουν: Νίκος Ασημάκης (κιθάρες), Θόδωρος Κουέλης (νυκτά έγχορδα/ηλεκτρικό Μπάσο), Μάριος Ivan Παπούλιας (βιολί), Σάββας Μποτίνης (κρουστά), Ανδριανή Ζαγγανά (κιθάρα).
Τραγουδούν: η Δήμητρα Καψάλη και ο Βαγγέλης Ασημάκης.
Στο μικρόφωνο της εκπομπής ο Πάνος Καλτσάς.
Στον ήχο ο Νίκος Καλαμπαλίκης.
“Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια άφλεκτα στο χρόνο, ταξιδεμένα από την πατρίδα μας, αλλά και από κάθε γωνιά της γης. Τα τραγούδια που κρυφοτραγουδάει η καρδιά, ενώ θέλουμε να τα διαλαλήσουμε. Αυτά που αγαπήσαμε χρόνια τώρα ακούγοντας τρανζιστοράκι. Αυτά που θέλουμε να ακούμε κατά μόνας και όλοι μαζί. Ελαφρύ πανωφόρι, απαραίτητο γιατί κάθε Φθινόπωρο…φυσάει Ραδιόφωνο….
Ελάτε μαζί μας. Έχουμε εκπομπή!”, αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση.
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ.

Ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά Δημοτικού.
Προπώληση εισιτηρίων:
Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «ΕΛΛΗΝΙΣ»
Καθημερινά 7:00μ.μ. – 10:00μ.μ.
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου – Παπαστράτειο Μέγαρο

Καθημερινά 11:00π.μ. – 13:00μ.μ. & 7:00μ.μ. – 9:00μ.μ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.