Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Ένα παραμύθι για τη σημασία των βιολογικών προϊόντων

 «Η Ελίνα στη χώρα των Bio-λιχουδιών»

image descriptionΠαρουσίαση του βιβλίου με μουσική και αφήγηση. Η συγγραφέας Μαρία Παναγιωτακοπούλου θα αφηγηθεί αποσπάσματα από το παραμύθι πλαισιωμένα με τραγούδια που έχει συνθέσει η Άσπα Παπαδημητρίου και θα τραγουδήσει η Έλενα Παπαδημητρίου, που είναι και η εικονογράφος του βιβλίου. H παρουσίαση θα γίνει το Σάββατo 12 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 6 μ.μ. στο Εκθετήριο Τοπικών Προϊόντων της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου.
Το παραμύθι   «Η Ελίνα στη χώρα των bio-λιχουδιών» γράφτηκε στο πλαίσιο του Διατοπικού Σχεδίου  «Το βιολογικό τραπέζι της Νοτιοδυτικής Ελλάδας» στο οποίο συμμετέχουν οι Αναπτυξιακές 1) Τριχωνίδα Α.Ε. , Αιτωλική Αναπτυξιακή  3) Αναπτυξιακή Νοτίου Ηπείρου – Αμβρακικού  4)Αναπτυξιακή Μεσσηνίας  5)Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε 6) Αναπτυξιακή Ολυμπίας  7)ΑΧΑΪΑ Α.Ε.
Η μικρή Ελίνα παρέα με τον φίλο της το Σκιάχτρο , ταξιδεύει στη χώρα των βιολογικών προϊόντων, συναντά τα χαρούμενα λαχανικά και τα ευτυχισμένα ζώα και γνωρίζει τον τρόπο που μεγαλώνουν.  Πηγαίνει όμως και εκεί που παρασκευάζονται  τα «άλλα» και  βλέποντας τα δυστυχισμένα ζώα και τα φοβισμένα λαχανικά, αλλάζει τρόπο ζωής και διατροφής και μένει για πάντα στη χώρα των βιο-λιχουδιών.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.