Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Αγρινιώτης εξαπάτησε ηλικιωμένη

Αγρινιώτης εξαπάτησε ηλικιωμένη

κατάλογοςΑπάτες και κλοπές συμβαίνουν πολλές αλλά στο Αγρίνιο κάποιοι επιτήδειοι πρωτοτυπούν. Έτσι και ένας 38χρονος που έβαλε στο στόχαστρο μια ηλικιωμένη παρακολουθώντας τις κινήσεις της.
Μια μέρα λοιπόν, την 17η Σεπτεμβρίου, εμφανίστηκε στο σπίτι της παριστάνοντας τον αστυνομικό και προσφέρθηκε να την «εξυπηρετήσει» ζητώντας της 50 ευρώ για να πληρώσει ο ίδιος και να μην χρειαστεί να μεταβεί η γυναίκα στο κατάστημα όπου είχε παραδώσει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή για επισκευή. Την επόμενη ημέρα όμως εμφανίστηκε ξανά χωρίς τον υπολογιστή αλλά με απαίτηση για άλλα 50 ευρώ. Η γυναίκα ψυλλιασμένη πλέον αρνήθηκε αλλά απτόητος ο 38χρονος από χώρους της κατοικία έκλεψε κοσμήματα (μενταγιόν , δύο χρυσούς σταυρούς και βραχιόλι). Όμως δεν του ήταν αρκετά και στις 20/9 εμφανίστηκε ξανά στην κατοικία άλλα έφυγε άπραγος καθώς η ηλικιωμένη τότε ενημέρωσε την αστυνομία.
Μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου τα στοιχεία του 38χρονου ταυτοποιήθηκαν και προσήχθη στο Α.Δ. Ακαρνανίας όπου η ηλικιωμένη τον αναγνώρισε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.