Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Αγρινιώτης ο 59χρονος που εντοπίστηκε νεκρός πριν από ημέρες στον πατραϊκό

agnooumenos_messolonghi_onairnews4Στο Αγρίνιο θα κηδευτεί  ο 59χρονος άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στον πατραϊκό κόλπο καθώς σήμερα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του.
Ο 59χρονος είχε εξαφανιστεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Οκτωβρίου καθώς διέμενε σε πελάδα του Μεσολογγίου την οποία χρησιμοποιούσε ως εξοχική κατοικία (γι αυτόν τον λόγο είχε αρχικώς διακινηθεί η πληροφορία πως επρόκειτο για Μεσολογγίτη) .
Καθώς είχε δύο ημέρες να δώσει σημεία ζωής οι οικείοι του τον αναζήτησαν με αποτέλεσμα την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου να ξεκινήσει έρευνες στις οποίες συμμετείχαν περιπολικά οχήματα Λιμενικού και της Ελληνικής Ακτοφυλακής,  η εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου, ιδιωτικά σκάφη και η αερολέσχη Μεσολογγίου.
Τελικά την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στον πατραϊκού κόλπου εντοπίστηκε από διερχόμενο πλοίο ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του, τον οποίο περισυνέλεξε περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και τον μετέφερε αρχικά στο λιμάνι Μεσολογγίου και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Τότε οι συγγενείς του (παρά τις ενδείξεις)  δεν μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν με βεβαιότητα λόγω προχωρημένης σήψης και για το λόγο αυτό η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου ,που διενήργησε την προανάκριση, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και τη λήψη γενετικού υλικού για την εξακρίβωση της ταυτότητας της σορού.
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας και οι σχετικές εξετάσεις  (dna και ιστολογική ) επιβεβαίωσαν πως επρόκειτο για τον 59χρονο από το Αγρίνιο που εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα με τραγικό τρόπο να μπει τέλος στην ιστορία αυτή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.