Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Αγρινιώτισσα η πρωταθλήτρια στην ελεύθερη πάλη

Αγρινιώτισσα η πρωταθλήτρια στην ελεύθερη πάλη
Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια Ελευθερία Λιάτσου

Μια σπουδαία διάκριση πέτυχε η αθλήτρια του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικού στην ελεύθερη πάλη Ελευθερία Λιάτσου, η οποία για ακόμη μια φορά κρατά πολύ ψηλά τη σημαία του Τίτορμου κάνοντας υπερήφανη ολόκληρη την τοπική κοινωνία. Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών στις κορασίδες, στους Πανελλήνιους αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ευρώπου Κιλκίς. Να σημειωθεί, ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η νεαρή αθλήτρια στέφεται πρώτη στην κατηγορία της. Το εν λόγω μετάλλιο της εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς και στο αντίστοιχο Παγκόσμιο. Γι’ αυτή την τόσο μεγάλη διάκριση οι oργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Ελευθερία Λιάτσου για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, στην ελευθέρα πάλη, για δεύτερη μάλιστα συνεχόμενη χρονιά. Η πρωταθλήτρια μας θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο επόμενο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Σε αντίθεση με τα ακριβοπληρωμένα υπαλληλάκια της ΠΑΕ (διοικητικοί – αθλητές), που δεν σεβάστηκαν τον κόσμο και το σύλλογο, ένα ΔΕΚΑΕΠΤΑΧΡΟΝΟ κορίτσι δείχνει σε όλους το δρόμο, κρατώντας ψηλά την σημαία του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.
ΘΥΡΑ 6 – WARRIORS”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.