Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου, 2019

Αγρότες: Δυναμικό «παρών» στο Σύνταγμα και επιστροφή στα μπλόκα

EE4C0A69686E180B77D04CCCF39A78F6 Με χαιρετισμούς και ομιλίες εκπροσώπων από μπλόκα πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα το πρωί του Σαββάτου, με αφίξεις ακόμα περισσότερων από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη βόρεια Ελλάδα.Λίγο μετά τις 13:30 άρχισε η αποχώρηση των αγροτών από την πλατεία.
Στο Σύνταγμα βρέθηκαν επίσης μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις, o επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και πλήθος κόσμου.
Οι αγρότες προτίθενται να επιστρέψουν στα μπλόκα και να συνεχίσουν εκεί τις κινητοποιήσεις, ενώ κάποιοι θέλουν να παραμείνουν στο Σύνταγμα.
Το βράδυ της Κυριακής λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί σε όσους επιθυμούν να μελετήσουν και να υπογράψουν τις προτάσεις που θα στείλει τη Δευτέρα στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων της χώρας, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Για το μπλόκο Κεφαλόβρυσου υπάρχει η πληροφορία για επ΄αόριστον κλείσιμο από αυριο Κυριακή 14 Φεβρουαρίου ωστόσο αποφαση θα παρθεί στην αποψινη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής. Άυριο εξάλλου θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις και τα μπλόκα Ευήνου και Αγίου Νικολάου Βόνιτσας.

Πληροφορίες  Newsroom ΔΟΛ-in.gr

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.