Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες με Καραγκούνη και ΝΟΔΕ στο υπουργείο

Αγρότες με Καραγκούνη και ΝΟΔΕ στο υπουργείο

1 (3)Επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28-11-2014 από αγρότες του Νομού και τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Νεοχωρίου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Καραγκούνης, καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Σύρρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Υπουργό και υπηρεσιακούς παράγοντες ο κ. Καραγκούνης αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα παρεμβάσεων στο Νομό προκειμένου να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που παρατηρούνται κατά την παραγωγική διαδικασία. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, κ. Σύρρος προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες καιρικές καταστροφές που έπληξαν τους ελαιοπαραγωγούς αλλά τις συνέπειες τους καταρροϊκού πυρετού για τους κτηνοτρόφους της περιοχής και ζήτησε την ευαισθησία του υπουργείου για την αποζημίωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων. Παράλληλα παρέδωσε υπόμνημα 17 σημείων, στο οποίο αναλυτικά αναφέρονταν τα προβλήματα που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης.

IMG_1933

Απαντώντας ο Υπουργός ανέφερε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα εξεταστούν τα προβλήματα και θα κοινοποιηθούν οι σχετικές απαντήσεις.

Επίσης συζητήθηκε και η οργάνωση της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Ι.Π. Μεσολογγίου με σκοπό την ενημέρωση των αγροτών για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική καθώς και για πλήθος ζητημάτων που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους αγρότες, ώστε ο Υπουργός να γίνει γνώστης των ιδιαίτερων προβλημάτων του Νομού.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. giannis

  Κοιμηθειτε ησυχοι θα σας τα λυσουν τα προβληματα ο καραγκουνης και ο συρρος .

 2. spiros papa

  ΥΓ Ρε συ καραγκουνη δεν κουρααστηκες να μας δουλευεις ή νομιζεις οτι τρωμε κουτοχορτο ΑΚΟΜΗ!!!!!!!ΕΛΕΟΣ.

 3. Μαρία Ν

  Ώπα ρε μεγάλε!!!, γιατί δεν μπαίνεις εσυ μπροστά να επιλύσεις τα ζητήματα του νομού, μιας και βγάζεις άχρηστους τους πολιτικούς μας;;;;;;

  Υ.Γ. αναφέρομαι στους παραπάνω giannis & spiros papa

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.