Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Αγρίνιο: Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε και οι αγρότες…

Αγρότες προς ΣΥΡΙΖΑ: προκαλείτε το λαϊκό έρεισμα με την εκδήλωση για το ασφαλιστικό
κατάλογος

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των αγροτών του Μπλόκου Κεφαλόβρυσου πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Αγρινίου που κατέληξε στην Εφορία, όπου και έγινε κατάληψη.

Το απόγευμα εκτός από τον αποκλεισμό του Κόμβου, από τις 17:00 έως τις 23:00, οι αγρότες ανακοίνωσαν πως θα  δώσουν δυναμικό παρών στην προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ασφαλιστικό που θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο στο Αγρίνιο. Μάλιστα η  Παναιτωλοακαρνανική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών- Μπλόκο Κεφαλόβρυσου Αιτωλικού εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την σημερινή ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. Έχει ως εξής:

Αντιλαμβανόμενη η κυβέρνηση τις μεγάλες αντιδράσεις που προκαλεί το προσχέδιο κοινωνικής καταστροφής που κατέθεσαν για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό και αφού απέτυχε να διασπάσει τα Μπλόκα , προκαλεί το λαϊκό έρεισμα με εκδηλώσεις – ενημερώσεις σαν και αυτή στο Επιμελητήριο με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση – Η πρότασή μας».
«Κύριοι» καταφέρατε μέσα σε ένα χρόνο μόλις, να μπείτε στην κατηγορία των πολιτικών που εκμεταλλεύτηκαν την ελπίδα του λαού και μας βύθισαν ακόμα πιο βαθιά στην κρίση! Αντιδρούμε στα μέτρα που περιλαμβάνονται στο εν λόγω νομοσχέδιο, καθως οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια χιλιάδες αγρότες αλλά και πολλούς παραγωγικούς κλάδους στον αφανισμό.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία της χώρας να σταματήσει να παίζει με την νοημοσύνη του λαού, να αποσύρει το νομοσχέδιο και από κοινού να βρούμε άλλους τρόπους, πιο δίκαιους και αποτελεσματικούς για την σωτηρία του ασφαλιστικού και φορολογικού συστήματος της χώρας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. σωστο

  ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ…

 2. Γιώργος Κ.

  Οι ρόζ λεβέντες έτσι έκριναν. Όμως μετά τον μπροστάρη Σημιτάκο – μας έβαλε στο ευρώ με πλαστά στοιχεία και κανένας δεν ξέρει ακόμη πόσο κόστισαν τα Ολυμπιακά έργα – στη συνέχεια τον Γιωργάκη εντολοδόχο για να μας βάλει στο ΔΝΤ και τώρα να βολτάρει, ακολουθεί ο Αλέξης μας, ο οποίος κατέκτησε επάξια μιά θέση δίπλα στους δύο πρώτους, γιατί κατεξευτέλησε στη χώρα μας, τη έννοια της Αριστεράς, που ήταν ιερή. Θα ντρέπονται και τα παιδιά του μετά από 40 χρόνια γι΄αυτά που έκανε ο πατέρας τους και δεν θα φταίνε και τίποτε…

 3. hello!!!!

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ οι συναθροίσεις, οι διευκρινίσεις, οι συζητήσεις, η διέλευση από τους δρόμους και οτιδήποτε δεν δέχονται οι… δημοκράτες … αγρότες.
  Α!! και να σχηματίσουμε οικουμενική κυβέρνηση, γιατί μόνο έτσι θα προσέλθουν σε συζήτηση οι ίδιοι. ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, και καθόλου σε βάρος της νοημοσύνης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.