Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Αγρότες στην Αθήνα: Σε κλοιό το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης – Τουλάχιστον 20.000 αναμένεται να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα

Αγρότες στην Αθήνα: Σε κλοιό το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης – Τουλάχιστον 20.000 αναμένεται να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα

– Έφτασαν οι αγρότες της Κρήτης και συγκεντρώνονται έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

– Φρούριο το κέντρο της Αθήνας με χιλιάδες αστυνομικούς επί ποδός
– Μπλόκα παντού από την τροχαία και έλεγχοι ακόμη και στις καρότσες φορτηγών για κρυμμένα τρακτέρ
– Έκοψαν τα τρακτέρ στον Ισθμό οι αστυνομικοί, θα κάνουμε αλλού κινητοποίηση λένε οι αγρότες
 1455260419125849

Οι αγρότες είναι εδώ. Δίνουν δυναμικό παρόν από τα ξημερώματα στην Αθήνα. Η απόβαση ξεκίνησε από το λιμάνι του Πειραιά με περισσότερους από 2.500 αγρότες από την Κρήτη να φτάνουν πρώτοι στην Πρωτεύουσα. Ήδη οι πρώτοι αγρότες έχουν φτάσει κοντά στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης το οποίο θυμίζει φρούριο λόγω της συγκέντρωσης μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Οι αγρότες από την Κρήτη “έπλεξαν” τις “κατσούνες” τους, τις μαγκούρες τους και κινήθηκαν προς τη δύναμη των ΜΑΤ.Οι αγρότες διευκρίνισαν ότι δεν θέλουν να προκαλέσουν επεισόδια και κάλεσαν και τους αστυνομικούς να κάνουν το ίδιο, λέγοντας ότι θέλουν να προχωρήσουν σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας με κατάληψη μόνο της εισόδου του κτηρίου.

“Μέχρι τα σκαλοπάτια θα πάμε”, είπαν χαρακτηριστικά στον επικεφαλής Αστυνομικό. “Θα μείνουμε δύο ώρες και θα φύγουμε. Δεν θα μπούμε καν στο κτήριο”, είπαν, ζητώντας χαρακτηριστικά από τους αστυνομικούς αν θέλουν να δημιουργήσουν κλοιό εντός του κτηρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

http://www.newsit.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.