Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

Αγώνας – πρόκληση για τον κόουτς

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Αναμφίβολα το σημερινό ντέρμπι με τον Εργοτέλη είναι ιδιαίτερης σημασίας τόσο για τον Παναιτωλικό όσο και για τον προπονητή του. Ο Ν. Καραγεωργίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την παλιά του ομάδα στην οποία τα τελευταία επτά χρόνια γνώρισε μεγάλες στιγμές και επιτυχίες.

Ο καιρός τα έφερε έτσι ώστε το συγκεκριμένο ματς να είναι ιδιαίτερα κομβικό για τους στόχους και τη μελλοντική πορεία της νυν ομάδας του Καραγεωργίου, μιας και τα περιθώρια για νέες απώλειες έχουν..στεγνώσει κυριολεκτικά.

Ο Καραγεωργίου που αναμφίβολα θα είναι το πρόσωπο αναφοράς του συγκεκριμένου αγώνα, έχει να διαχειριστεί και να φέρει σε πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή βγάζοντας τον Παναιτωλικό αλώβητο από ένα πολύ δύσκολο όσο και κομβικό τεστ.

Η πίεση προς το πρόσωπο του έλληνα τεχνικού έχει ήδη αυξηθεί σημαντικά και η τελευταία βαριά ήττα στο Βόλο έφερε και εκείνον ενώπιον τον ευθυνών του, κάτι που ο ίδιος ομολόγησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.

Η διαχείρηση του αγώνα και το ζητούμενο του αποτελέσματος σε συνδιασμό με τη θετική εικόνα της ομάδας είναι τα πολύ δύσκολα ζητούμενα που έχει να φέρει σε πέρας ο προπονητής του Παναιτωλικού, έναν αγώνα που η ζωντανή του μετάδοση από την τηλεόραση είτε θα εκθειάσει τον ίδιο και τον Παναιτωλικό, είτε –ξανά- θα τους εκθέσει.

Γνωρίζοντας απ΄έξω και ανακατωτά την παλιά του ομάδα, ο Καραγεωργίου θα πρέπει να δει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο ως πρόκληση και σαν τη χρυσή του ευκαιρία, μια ευκαιρία που δεν πρέπει επ ουδενί να την αφήσει να πάει χαμένη.

Τα «τρικ» που θα κληθεί να χρησιμοποιήσει ο προπονητής του Παναιτωλικού για να βγει νικητής από τη συγκεκριμένη πρόκληση, τα γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα. Το αποτέλεσμα όμως είναι εκείνο που θα κρίνει τα πάντα.

Πιθανή νίκη του Παναιτωλικού συνδιαζόμενη από μια ελκυστική εμφάνιση αναμφόβολα θα διώξει τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πυκνά πάνω από τον αγρινιώτικο ουρανό και αν μη τι άλλο θα ισχυροποιήσουν την..καρέκλα του καβαλιώτη τεχνικού. Ενδεχόμενη νέα ήττα, θα κάνει πλέον τη θέση του πολύ επισφαλή, με όλα τα ενδεχόμενα από εκει και πέρα να είναι ανοιχτά…

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.