Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

“Αδειάζει” το γήπεδο του Παναιτωλικού

“Αδειάζει” το γήπεδο του Παναιτωλικού

Kλείνει η μπουτίκ, εργαζόμενοι μόνο στο Emileon

 

Εξωτερικά μπορεί να μην έχει αλλάξει κάτι στο γήπεδο του Παναιτωλικού, όμως η αποχώρηση του Φώτη Κωστούλα και των συνεργατών σε συνδυασμό με την παύση χρηματοδότησης σε ότι αφορούσε την ομάδα, έχει επιφέρει τα σημάδια του στη λειτουργικότητά του. Οι φωτογραφίες του πρόσφατου παρελθόντος με την κινητικότητα και την ζωή γύρω από το γήπεδο δεν έχουν σχέση με ότι επικρατεί σήμερα. Πολλοί τώρα ρωτούν ακόμη και το μέλλει γενέσθαι με τα μαγαζιά που άνοιξαν περιμετρικά του σταδίου, έχοντας υπόψιν τον οργασμό που επικρατούσε πριν. Φαίνεται εκ των υστέρων ότι δεν είχε μετρηθεί σωστά η επιρροή του όλου οικοδομήματος στην τοπική οικονομία.

Η μπουτίκ του Παναιτωλικού ήδη εκποιείται και κλείνει, μάλιστα σήμερα έχουν σπεύσει κάποιοι τελευταίοι για να προμηθευτούν…αναμνηστικά των εποχών που έζησε αυτά τα χρόνια η ομάδα στη μισή(και παρακάτω τιμή).

Όπως είχε καταγράψει το agrinionews.g πρόσφατα, οι υπάλληλοι που έμειναν είναι οι απολύτως απαραίτητοι και αφορούν σε όσους ήταν στο λογιστικό γραφείο ή έκαναν κάτι παράλληλα και για το Emileon και για τον Παναιτωλικό. Το γραφείο ενημέρωσης λειτουργεί υποτυπωδών μόνο για να μπορεί να βρει ενδεχόμενος αγοραστής μια συνέχεια και μην στήσει τα πάντα από την αρχή. Ένας υπάλληλος έχει αναλάβει τις μετακομίσεις καθώς στο Emileon μεταφέρεται ότι δεν ανήκει στον Παναιτωλικό και δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι υπήρχε και μεγάλος αριθμός νοικιασμένων σπιτιών, που τώρα ξενοικιάζονται αφού εξοπλιζόταν και μισθωνόταν από τον κ. Κωστούλα. Ο εξοπλισμός σε υπολογιστές, υλικό και αρχεία δεν φεύγει από τα γραφεία του Παναιτωλικού, απλά δεν υπάρχουν υπάλληλοι στο γήπεδο, παρά μόνο όσοι συντηρούν τα λειτουργικά μέρη. Αυτό έχει απασχολήσει και τις μέχρι τώρα συζητήσεις με τον  ερασιτέχνη καθώς αργότερα θα πρέπει να πληρωθεί π.χ. η ΔΕΗ. Να σημειωθεί τέλος ότι και στο Emileon υπάρχει πλάνο περικοπών δαπανών και θα μείνουν όσοι θα είναι απαραίτητοι για να το λειτουργούν ή όσοι θα χρειαστούν να δουλέψουν για ενδεχόμενη αλλαγή χρήσης του.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.