Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

ΑΕ Μεσολογγίου: Το βλέμμα στην επόμενη μέρα

ΑΕ Μεσολογγίου: Το βλέμμα στην επόμενη μέρα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, με την ομάδα να καταλαμβάνει την 4η θέση στη βαθμολογία. Θέση αναμενόμενη εδώ και κάμποσες βδομάδες, όταν φάνηκε πως δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει την πορεία τον ΑΟ Κασσιώπης, που τελικά έκοψε το νήμα και αναδείχτηκε πρωταθλητής.

Στην ΑΕΜ ήδη άρχισαν να σκέφτονται την επόμενη μέρα, κάνοντας και τις αντίστοιχες κινήσεις. Η απόφαση για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Χρήστο Βασιλείου ήταν το πρώτο βήμα. Η διοίκηση έδειξε έμπρακτα την ικανοποίησή της για το έργο του έμπειρου τεχνικού, από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και συμφώνησε μαζί του να παραμείνει στη θέση του για την επόμενη περίοδο.

«Έχουμε μια ομάδα με πολλές δυνατότητες και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Εκείνο που επιθυμώ είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, που θα μπορέσει να δώσει χαρές στον φίλαθλο κόσμο της» τόνισε στις δηλώσεις του ο Βασιλείου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο Διονύση Βισβίκη, επικυρώνοντας τη συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας τους.

Η διοίκηση κλείνοντας το θέμα προπονητή, έχοντας πλήρη εικόνα της ομάδας, ετοιμάζει τα πλάνα της και είναι έτοιμη να ενημερώσει τα μέλη της ομάδας στην ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία έχει συγκληθεί για την προσεχή Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας Αιτωλοακαρνανίας.

Στη Συνέλευση θα γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, ενημέρωση για την οικονομική κατάστασης της ομάδας, ενώ θα συζητηθούν και τρέχοντα θέματα για να παρθούν αποφάσεις που αφορούν τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο μυαλό των παραγόντων της ομάδας του Μεσολογγίου είναι η προετοιμασία για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής το φθινόπωρο, προσανατολισμένο στη διάκριση. Στόχος τους είναι να επιδιώξει η ΑΕΜ την επιστροφή της μετά από αρκετά χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία. Οπότε, οι αποφάσεις της Συνέλευσης, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους των «κανονιέρηδων».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.