Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Πετυχημένη η αθλητική γιορτή από το γυμναστήριο Χ.Ζαχαρόπουλος

Πετυχημένη η αθλητική γιορτή από το γυμναστήριο Χ.Ζαχαρόπουλος

spo-tom-li-zaxaropoulos1

TΟΜ-ΛΗ: η μεγάλη αθλητική γιορτή του παιδιού πραγματοποιήθηκε στα cosmic bowling Αγρινίου την Κυριακή 15-3-2015. Μεγάλη προσέλευση παιδιών και γονέων που απήλαυσαν τις επιδείξεις του ολυμπιακού αθλήματος taekwondo από τους μικρούς αθλητές. Στα πλαίσια της γιορτής ο ΤΟΜ και η ΛΗ χάρισαν 300 μπλουζάκια και βιβλία στους μικρούς μας φίλους. «Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς μας που μας βοήθησαν να εκδώσουμε το βιβλίο ΤΟΜ-ΛΗ ώστε να μπορέσουν όλα τα παιδάκια στον νομό μας να γνωρίσουν το ολυμπιακό άθλημα του taekwondo», αναφέρουν οι διοργανωτές Γυμναστήριο Χ.Ζαχαρόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε. και  Cosmic Bowling Αγρίνιο.

Τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται  δωρεάν μπλουζάκια και βιβλία από το cosmic bowling και το Γυμναστήριο Χ.Ζαχαρόπουλος και ΣΙΑ Ο.Ε.

??????????????????????????????? spo-tom-li-zaxaropoulos4 ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? spo-tom-li-zaxaropoulos8 spo-tom-li-zaxaropoulos9 ???????????????????????????????

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.