Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Αιμοδοσία και περιβαλλοντικό μήνυμα από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

Αιμοδοσία και περιβαλλοντικό μήνυμα από το 2ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2 ου  ΕΠΑ.Λ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

¨Όλοι ενστερνίζονται ότι:

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.  Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται

Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Οι μαθητές του 2 ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου  τα  απέδειξαν  έμπρακτα τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 αφού αθρόα συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία ( προσφέροντας 48 φιάλες αίματος ) ,που οργάνωσε το σχολείο σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στους  εκπ/κούς  του σχολείου μας κα. Αλεξανδρή Αικατερίνη, κα Θεοδωροπούλου Ειρήνη και κα Δηλημήτρου Νίκη, οι οποίοι  σε συνεργασία με την Πρόεδρο των Αιμοδοτών Ν. Αιτωλ/νίας κα Παπαγιάννη Σπυριδούλα και το κλιμάκιο από το Νοσοκομείο οργάνωσαν και διεκπεραίωσαν άψογα την αιμοδοσία.

Εβδομάδα καθαριότητας – 2ο  ΕΠΑ.Λ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το σχολείο μας και το 5ο ΓΕΛ Αγρινίου, τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2012 ,συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Δήμου μας «Εβδομάδα Καθαριότητας».. Η πρωτοβουλία εντάσσονταν στο πλαίσιο της Πανελλαδικής δράσης με τον τίτλο «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα» που στηρίζει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των μαθητών και γενικότερα των Δημοτών της πόλης μας για μια πιο καθαρή Πόλη, αφού η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας.

Κλιμάκια μαθητών από όλα τα τμήματα του σχολείου μας με την καθοδήγηση και την επίβλεψη των καθηγητών κ Τάγιου Θωμά , κ. Μαρκή Γεώργιου και κ. Λουρόπουλου Αθανασίου συμμετείχαν στον καθαρισμό του αύλιου χώρου του συγκροτήματος και του Εθνικού Σταδίου.

Συγχαρητήρια στους Καθηγητές και στους μαθητές για την συνεργασία τους και το αποτέλεσμα της δράσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.