Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Αιτωλικό: Διαμαρτυρία κατοίκων για τις συλλήψεις

στην Πάτρα oι συλληφθέντες

Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία Μεσολογγίου 4 κατοίκων του Αιτωλικού για τα χθεσινά επεισόδια στο Αιτωλικό.Οι συλλήψεις έχουν γίνει βάση ονομαστικών καταγγελίων και εκτός απο τα 4 άτομα που έχουν συλληφθεί αναζητούνται άλλα 5 άτομα.Για να μην δημιουργηθεί όποια ένταση διαμαρτυρίας έξω απο την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας οι συλληφθήντες έχουν μεταφερθεί στην Πάτρα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Διαμαρτυρία έξω απο το αστυνομικό τμήμα του Αιτωλικού έκαναν κάτοικοι για τις συλλήψεις .Συγκεντρώθηκαν ειρηνικά και διαμαρτυρληθηκαν για τις συλλήψεις των κατοίκων που κατηγορούνται για τα χθεσινά επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά.
Σε έλεγχο που έκαναν άνδρες της αστυνομίας σε αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν απο τους συλληφθέντες βρέθηκε κυνηγετικό όπλο ,χωρίς άδεια,20 περίπου φυσίγγια καθώς και ενα στιλέτο.Να θυμήσουμε ότι όλοι οι συλληφθέντες έχουν μεταφερθεί στην Πάτρα και όλη η προανάκριση γίνεται εκεί.
Η αστυνομικοί της Αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας με συνδρομή αστυνομικών και απο γειτονικούς νομούς,πόλεις συνεχίζουν να ψάχνουν ακόμη 6 άτομα για τα χθεσινά επεισόδια.Μια διμοιρία των ΜΑΤ είναι απο χθές στο Αιτωλικό για να επέμβει σε τυχόν επεισόδια.
Κάτοικοι εξάλλου μετέβησαν στο Μεσολόγγι για διαμαρτυρία κάτω απο το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης Αιτωλίας

www.onairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.