Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Αιτωλικό: ολόκληρος καταυλισμός ηλεκτροδοτούταν με κλεμμένο ρεύμα!

Αιτωλικό: ολόκληρος καταυλισμός ηλεκτροδοτούταν με κλεμμένο ρεύμα!

???????????????????????????????????????????????????

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά 27 παραβάσεις κλοπής ρεύματος βεβαίωσαν οι αστυνομικοί της Α/Δ Αιτωλίας σε έλεγχο που ενήργησαν σε καταυλισμό ρομά στο Αιτωλικό (περιοχή Αντλιοστασίου) .

Δικογραφία για ρευματοκλοπή σχηματίστηκε σε βάρος 28 ατόμων, ενώ συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προέβησαν άμεσα στη διακοπή της παράνομης ηλεκτροδότησης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. POL

    Δώστε κανένα ακόμα κοινωνικό επίδομα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ρομά) , δώστε τους λάπτοπ – τάμπλετ ,Η/Υ ,κ.λ.π. που τα πουλήσανε όλα στην μαύρη αγορά δώστε τους και επιδόματα και αφήστε τους να κλέβουν ρεύματα . αποθήκες , μηχανήματα, νεκροταφεία , μέταλλα και μετά να τα πληρώνει ο συνήθης ΜΑΛΑΚΑΣ , ο Δημόσιος Υπάλληλος , ο Στρατιωτικός , ο Συνταξιούχος, ο εργάτης , γενικά ο μικρομεσαίος από τους μισθούς – φιλοδωρήματα που τον καταντήσατε να παίρνει και να τα δίνει το επόμενο λεπτό ξανά στα κάλπικα ταμεία του Δημοσίου που δεν έχουν πάτο στο βαρέλι.
    Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω λιγάκι γιατί αν ντρεπόμασταν ίσος να είχαμε μια καλύτερη ζωή στην χώρα ΜΑΣ Όχι τόσο για εμάς αλλά για τα παιδιά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.