Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Αιτωλικό: παραστάσεων συνέχεια για την 4η θεατρική συνάντηση “Θεάτρου Όψεις”

pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis6Την Κυριακή 19 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τρίτη σε σειρά παράσταση για την 4η θεατρική Συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων “Θεάτρου Όψεις”, με “Το Ονειρο του Σκιάχτρου” του Ευγένιου Τριβιζά και με τη Θεατρική Ομάδα του Λυκείου Αιτωλικού. Η προσέγγιση του έργου από τα παιδιά και την υπεύθυνη καθηγήτρια Μαρία Τσιρογιάννη συμβόλιζε “Το όνειρο του εφήβου να πετάξει, να σπάσει τα δεσμά του και να ελευθερωθεί”, όπως προλόγισε η ιδια πριν την παράσταση.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για αυτή την υπέροχη και αξιόλογη παράσταση που μας χάρισαν και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Διευθυντη του Λυκείου Αιτωλικού κ. Α. Φραγκαναστάση καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες Μ. Τσιρογιάννη και Γ. Σμπόνια για την συμμετοχή της ομάδας του Λυκείου στη φετινή συνάντηση Ερασιτεχνικών Ομάδων.
Η επόμενη παράσταση είναι την Τετάρτη 22 Ιουλίου με τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αγρινίου να μας παρουσιάζει την κωμωδία του Μποστ “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του «Θεάτρου Όψεις» εδώ:
pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis1 pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis2 pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis3 pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis4 pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis5 pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis7 pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis9 (1) pol-tetarti-synantisi-theatrou-opseis9 (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.