Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Εμπορικός Σύλλογος:Να προβληματισθούν οι απεργοσπάστες…

“Να προβληματιστούν αν αξίζει να ανταλλάσουν τα έσοδα της μιας μέρας, με το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους”  καλέι τους απεργοσπάστες ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου. Παράλληλα  παρακαλεί «όσους απέργησαν αλλά δεν βγήκαν στο δρόμο να σκεφτούν μήπως “κάνανε μισή δουλειά ” , μήπως στέλνουν άλλο μήνυμα οι 1000 και άλλο οι 10000 διαδηλωτές». Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου χαιρετίζει και τιμά όλους τους συναδέλφους εμπόρους και εμπόρισσες της πόλης, που μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες, συνταξιούχους, αγρότες, ανέργους,  μετανάστες, νέους και νέες, απέργησαν στις 18-10-2012 και βρέθηκαν στους δρόμους και στις συγκεντρώσεις στην πόλη μας.Παρακαλεί όσους απέργησαν αλλά δεν βγήκαν στο δρόμο να σκεφτούν μήπως “κάνανε μισή δουλειά ” , μήπως στέλνουν άλλο μήνυμα οι 1000 και άλλο οι 10000 διαδηλωτές.

Τέλος, καλεί όσους λειτούργησαν απεργοσπαστικά να προβληματιστούν αν αξίζει να ανταλλάσουν τα έσοδα της μιας μέρας, με το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους.

                                                                                                       ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.     

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.