Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αιχμηρός για Μπουλέ ο Παπαθανάσης

Αιχμηρός για Μπουλέ ο Παπαθανάσης

 «Φαίνεται ότι ο κ. Μπουλές επιλέγει τη στρατηγική της σύγκρουσης και του «χαφιεδισμού», προκειμένου να μην εξωτερικευθούν τα τεράστια προβλήματα της  καταρρέουσας παράταξης του» καταλήγει η αιχμηρή ανακοίνωση της αντιπολίτευσης του δήμου Ναυπακτίας, της παράταξης «Μαζί για τη Ναυπακτία» που έχει επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Θανάση Παπαθανάση. Στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Απαράδεκτη και αντιδημοκρατική η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής. Μετά το ναυάγιο του δημοτικού συμβούλιου της Δευτέρας, έρχεται σήμερα η δημοτική αρχή Μπουλέ,  να προκαλέσει για ακόμη μια φορά καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και κάθε ηθική αρχή, προσκαλώντας δημοτικό συμβούλιο στις 14.00 το μεσημέρι για τις 20.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας ως  «έκτακτο».

Εμείς αναλογιζόμενοι την ευθύνη μας ως πρώτη δημοτική παράταξη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, απέχουμε από την σημερινή διαδικασία μη νομιμοποιώντας τις αλλοπρόσαλλες και αντικοινωνικές ενέργειες, οι οποίες τραυματίζουν ανεπανόρθωτα την κοινωνία.Καλέσαμε την δημοτική αρχή σε διαβούλευση γι’αυτην την τόσο σημαντική απόφαση που πρέπει να ληφθει για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στο ανατολικό και δυτικό τμήμα της πόλης μας, που αφορά στην ανάπτυξη και στην προοπτική της περιοχής μας αλλά αυτή πεισματικά το αρνείται.

Φαίνεται ότι ο κ. Μπουλές επιλέγει την στρατηγική της σύγκρουσης και του «χαφιεδισμού», προκειμένου να μην εξωτερικευθούν τα τεράστια προβλήματα της  καταρρέουσας παράταξης του.Ως  παράταξη δηλώνουμε ότι είμαστε παρόντες για να αποκαταστήσουμε την ηθική και την δημοκρατία στον τόπο μας.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.