Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Ακαδημία στίβου από τη ΓΕΑ

Ακαδημία στίβου από τη ΓΕΑ

tdgkhgjljhl

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρίνιου πάνω από εξήντα χρόνια καλλιεργεί τον κλασικό αθλητισμό με αποτέλεσμα δεκάδες παιδιά κάθε χρόνο να διακρίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο και να συμμετέχουν με την εθνική ομάδα σε διεθνείς αγώνες.

Η παλιά πρωταθλήτρια, βαλκανιονίκης και μέλος της εθνικής ομάδας στίβου Ελένη Νικολοπούλου συνεχίζει για δεύτερη συνεχή  χρονιά με αγάπη και συνέπεια την ακαδημία στίβου της Γ.Ε.Α προσκαλώντας με χαρά όλα τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν και να αγαπήσουν το στίβο.

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν με το κλασικό αθλητισμό, προκειμένου να αποκτήσουν ένα γερό και υγιές σώμα, να δυναμώσουν τους μύες και τη καρδιά τους ,να διασκεδάσουν, να παίξουν, να περάσουν ωραία με τους φίλους τους αλλά να κάνουν και νέους φίλους μαθαίνοντας βασικές αξίες και αρχές, όπως επίσης να βρουν και μια διέξοδο στον έντονο και αγχώδη ρυθμό ζωής, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6947157557, 2641031076, 2641024767(Γ.Ε.Α). Τμήματα για παιδιά από 5 ετών και άνω.

 Οι προπονήσεις γίνονται εντός της πόλης στο προαύλιο χώρο του 5ου δημοτικού – 1ου γυμνασίου σε στίβο 200m (Όπισθεν μουσείου-βιβλιοθήκης).

dgsdgsdg

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.