Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ακόμη πιο κοντά Πανοχθιακός και Παναθηναϊκός

Ακόμη πιο κοντά Πανοχθιακός και Παναθηναϊκός

spo-pao

Ο Πανοχθιακός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε τα εξής:

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Θεόδωρο Βρέκο.

Αρχικά ο Αντιπρόεδρος συναντήθηκε και συζήτησε με τους παράγοντες προπονητές, ποδοσφαιριστές του Πανοχθιακού, με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οχθίων τον Χρήστο Αδάμο και με όλους τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ από τα Όχθια άκουσε τα σχέδια που έχουν για την ομάδα, και συμφώνησε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η συνεργασία και να  παραμείνει ανοιχτή η γραμμή με τον Παναθηναϊκό, και τόνισε ότι θα βοηθήσει όπου χρειαστεί στήριξη ο ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ. Με την σειρά της η διοίκηση του Πανοχθιακού παρότι τα οικονομικά του σωματείου είναι σε μέτρια κατάσταση έδειξε προθέσεις να συνεισφέρει στην προσπάθεια του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού….
 Στην συνεχεία η συζήτηση είχε ως κεντρικό θέμα τα προβλήματα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται Πανελλαδικά για να στηριχτούν όλα τα τμήματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, μίλησε αναλυτικά για το έργο της διοίκησης σωτηρίας του ερασιτέχνη, απευθυνόμενος στους φιλάθλους τους εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσουν οικονομικά τον ερασιτέχνη και τους κάλεσε να κινητοποιήσουν όλους τους φίλους και οπαδούς του Παναθηναϊκού και να τους ενημερώσουν με την σειρά τους, για το τι πραγματικά συμβαίνει στον ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Στο τέλος μεταφέρθηκαν όλοι σε κεντρικό καφενείο του χωριού, και ακολούθησε πιο χαλαρή συζήτηση και αμπελοφιλοσοφία. Αποχωρώντας ο Α” Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Θεόδωρος Βρέκος ευχαρίστησε θερμά για την φιλοξενία και για την πολύ ωραία συζήτηση που έγινε και τόνισε ότι σύντομα θα ξανά επισκεφτεί το Χωριό των Οχθίων.
 Αυτό που αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση και οι συζητήσεις κράτησαν περίπου 5 ώρες και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος και από τις δυο πλευρές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.