Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρίνιο: Αλληλεγγύη με την προσφορά σχολικών ειδών

Αγρίνιο: Αλληλεγγύη με την προσφορά σχολικών ειδών

DSCN5912

DSCN5914

DSCN5919

Σε εξέλιξη είναι στο Αγρίνιο η πρωτοβουλία αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης με την προσφορά σχολικών ειδών, για την ενίσχυση των παιδιών και των νέων μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται μέχρι και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε περίπτερο στο κέντρο του Αγρινίου (πεζόδρομος Χαριλάου Τρικούπη). Οι Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους συμπολίτες, για τη στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Απευθύνουν ένα κάλεσμα ευαισθητοποίησης σε όλους όσους επιθυμούν να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους, με την προσφορά σχολικών ειδών.
Τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, μπλοκ ιχνογραφίας, ξυλομπογιές – χρώματα, κασετίνες, σετ γεωμετρίας, βιβλία ελληνικά & ξενόγλωσσα κ.ά. (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση), μπορούν να δώσουν χαρά και να βοηθήσουν ουσιαστικά τους μαθητές στο νέο τους ξεκίνημα.
Το περίπτερο λειτουργεί, από εργαζόμενους των Δομών, αλλά και εθελοντές που επιθυμούν και είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν, τις καθημερινές 9:00πμ – 14:00μμ και 18:00μμ – 21:00μμ, καθώς και το Σάββατο 9:00πμ – 14:00μμ.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι εθελοντές μπορούν να απευθύνονται στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (Χαριλάου Τρικούπη 69, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-39440).
«Στις σημερινές σκληρές συνθήκες, έχουμε όλοι την ευκαιρία, μέσα από την ελάχιστη συνεισφορά μας, να γίνουμε αρωγοί μιας συλλογικής προσπάθειας που κάνει την κοινωνική ευθύνη πράξη και στηρίζει με Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη το παρόν και το μέλλον των παιδιών» αναφέρεται στο κάλεσμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.