Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

ΑΛΦΑ 93 – Ακαδημίες: Έναρξη εγγραφών και προπονήσεων

alfa93-akadimies
Από 7 Σεπτεμβρίου 2015 ξεκίνησαν οι εγγραφές και οι προπονήσεις για τις ακαδημίες μπάσκετ της ΑΛΦΑ 93 για την περίοδο 2015-2016. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, η ΑΛΦΑ Basketball Academy θα λειτουργήσει σε Αγρίνιο, Παναιτώλιο, Γαβαλού και Λεπενού, ενώ στόχος είναι να υπάρξουν ακόμη περισσότερες περιοχές, οι οποίες θα προσδιοριστούν στην πορεία και θα ανακοινωθούν.
Η ΑΛΦΑ Basketball Academy συνεργάζεται με τον γυμναστή και ειδικό σύμβουλο μυϊκής ενδυνάμωσης και διατροφής Μανώλη Μπιρμπίλη και με τον εξαιρετικό Ιατρό Ορθοπεδικό Βασίλη Τζελτζέ, οι οποίοι θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε ειδικές τιμές για τους αθλητές της ΑΛΦΑ και τους γονείς τους. Η ΑΛΦΑ 93 προσφέρει μία όμορφη διέξοδο στους μικρούς της αθλητές, δίνοντας όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και παροχές στις Ακαδημίες της.
Πρόγραμμα προπονήσεων
Οι νεαροί αθλητές, στις ακαδημίες της ΑΛΦΑ 93, προσωρινά, θα προπονούνται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) στις 19:00 στο 11ο-17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.
Αργότερα θα υπάρξει διαφορετικό πρόγραμμα, το οποίο θα ανακοινωθεί τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς τους.
Η φιλοσοφία μας
Η ΑΛΦΑ Basketball Academy είναι μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να διαπλάσουν το σώμα και το μυαλό τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού, μέσα από τα μυστικά του μπάσκετ. Για εμάς τα παιδιά είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και γι’ αυτό κάνουμε τα πάντα, ώστε να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της προπόνησης.
Όραμά μας είναι να βοηθούμε στη σωστή διαπαιδαγώγηση και στη διάπλαση αθλητών με ήθος και αξίες στον αθλητισμό και φυσικά στη ζωή. Να θέτουμε τις σωστές βάσεις για την διαμόρφωση της -αθλητικής- προσωπικότητάς τους, καλλιεργώντας ιδανικά και αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία και η αλληλεγγύη.
Επικοινωνία-Εγγραφές
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσα από το www.alfa93.gr και στο email alfa93bc@gmail.com, από το facebook (/alfa93bc) και στα τηλέφωνα:
-Ντίνος Καραπιπέρης, 6974 901510
-Χάρης Γεωργας, 6944 582167

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.