Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Ανέδειξε εννιαμελές Δ.Σ. ο ερασιτέχνης

Ανέδειξε εννιαμελές Δ.Σ. ο ερασιτέχνης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο κέντρο Μορφές στο Πάρκο Αγρινίου. Στη συνέλευση συμμετείχαν71 μέλη και έτσι συμπληρώθηκε η απαιτούμενη απαρτία.

Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με τον απερχόμενο πρόεδρο Πάνο Στεργίου να μιλάει για τα πεπραγμένα της τριετίας της διοίκησης με εκείνον πρόεδρο στο τιμόνι. Εν τέλει υπερψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός με κάποια μέλη πάντως να προβάλουν ενστάσεις και τελικά να καταψηφίζουν τους απολογισμούς.

Στις εκλογές που διεξήχθησαν στη συνέχεια για την ανάδειξη εννιαμελούς δ.σ. τα «κουκιά» ήταν λίγο πολύ μετρημένα καθώς τελικά κατέβηκε μόνο ένα ψηφοδέλτιο απαρτιζόμενο από δώδεκα άτομα.

Η κατανομή των ψήφων όπως τελικά προέκυψε από την τελική καταμέτρηση ανέδειξε τον Π. Στεργίου πρώτο με 54 ψήφους ενώ οι υπόλοιποι που εκλέχθησαν ήταν οι εξής:

Δίπλας (47), Αϋφαντόπουλος (34), Μαυρομμάτης (24), Νικολάου Στάλο (48), Στεργιάκης (28), Σύρμος (29), Τσάκνης (43) και Τσιαντής (40). Εκτός δ.σ. έμειναν τελικά οι Αναστασίου (21), Κορδάτος (17) και Λιάτσος (21).

Το νέο εννιαμελές δ.σ. αναμένεται να συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να εκλέξει το νέο του προερδίο.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.