Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Αναβάλλεται οριστικά ο αγώνας του Παναιτωλικού

Αναβάλλεται οριστικά ο αγώνας του Παναιτωλικού

Με ανακοίνωσή της η Super League ανέβαλλε οριστικά τον αυριανό αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης. Υπήρξαν φήμες ότι η ομάδα της Τρίπολης έφτασε στο Αγρίνιο και έφυγε στη συνέχεια αλλά υπερισχύει η εκδοχή ότι δεν επιχείρησε το ταξίδι παρότι από το γήπεδό της είχε ξεκινήσει! Η αστειότητα της διοργανώτριας αρχής είναι ότι και πάλι δεν ανέβαλε την αγωνιστική. Για την ιστορία ο Ηρακλής «κέρδισε» με 2-1 ψήφους στο διαιτητικό δικαστήριο και το σκεπτικο ήταν το εξής: «Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του
συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ’ αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.
Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).
Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.
Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».
Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.
Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

Σημειωτέον ότι υπάρχει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να μην παίξει στην πρώτη κατηγορία ούτε η Τρίπολη ούτε ο Ηρακλής αλλά ο…Διαγόρας! Κατά τα λοιπά κάποιοι προσπαθούν να αρχίσει πάση θυσία το…πρωτάθλημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.