Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Αναβρασμός και αναμονή στις τάξεις των αστυνομικών

Αναβρασμός και αναμονή στις τάξεις των αστυνομικών

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τις επιλογές που έγιναν στις κρίσεις και για την αποστράτευση ικανών αξιωματικών . Ο αναβρασμός έχει και τοπική διάσταση και επιτείνεται καθώς εκκρεμεί ο ορισμός των αστυνομικών διευθυντών. Ουσιαστικά και στην Ακαρνανία, όπως και σε όλη την περιφέρεια, η Αστυνομία παραμένει ακέφαλη, μετά την αποστρατεία του μέχρι πρότινος αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Κολονέλου.
Αν και ο ίδιος αντιμετώπισε αξιοπρεπώς τη συγκεκριμένη εξέλιξη, πολλοί ντόπιοι αστυνομικοί φαίρονται δυσαρεστημένοι και τη χαρακτηρίζουν ανεξήγητη, μιας και από όλες τις πλευρές θεωρείτο επιτυχής η θητεία του .
Μάλιστα, ακόμη με βεβαιότητα δεν μπορεί να ειπωθεί ποιος θα είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής, καθώς διακινούνται διαφορετικά ονόματα και με τις καραμπόλες να είναι συνεχόμενες. Για την Διεύθυνση Αιτωλιας διακινείται το όνομα του Ανδρέα Αποστολόπουλου, μέχρι πρότινος διευθυντής Ζακύνθου ενώ ο Κώστας Κυριακόπουλος μέχρι προτινος Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας μετακινέιται στην Αχαια.
Λογικά, οι ανακοινώσεις  αναμένονται  εντός της ημέρας, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.