Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Αναβρασμός και αναμονή στις τάξεις των αστυνομικών

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τις επιλογές που έγιναν στις κρίσεις και για την αποστράτευση ικανών αξιωματικών . Ο αναβρασμός έχει και τοπική διάσταση και επιτείνεται καθώς εκκρεμεί ο ορισμός των αστυνομικών διευθυντών. Ουσιαστικά και στην Ακαρνανία, όπως και σε όλη την περιφέρεια, η Αστυνομία παραμένει ακέφαλη, μετά την αποστρατεία του μέχρι πρότινος αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Κολονέλου.
Αν και ο ίδιος αντιμετώπισε αξιοπρεπώς τη συγκεκριμένη εξέλιξη, πολλοί ντόπιοι αστυνομικοί φαίρονται δυσαρεστημένοι και τη χαρακτηρίζουν ανεξήγητη, μιας και από όλες τις πλευρές θεωρείτο επιτυχής η θητεία του .
Μάλιστα, ακόμη με βεβαιότητα δεν μπορεί να ειπωθεί ποιος θα είναι ο νέος αστυνομικός διευθυντής, καθώς διακινούνται διαφορετικά ονόματα και με τις καραμπόλες να είναι συνεχόμενες. Για την Διεύθυνση Αιτωλιας διακινείται το όνομα του Ανδρέα Αποστολόπουλου, μέχρι πρότινος διευθυντής Ζακύνθου ενώ ο Κώστας Κυριακόπουλος μέχρι προτινος Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας μετακινέιται στην Αχαια.
Λογικά, οι ανακοινώσεις  αναμένονται  εντός της ημέρας, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.