Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Αναγνώστης για τα τροχαία στην οδό Ίσκου

Αναγνώστης για τα τροχαία στην οδό ΊσκουΑναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω κείμενο για την οδό Ίσκου. Αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: Ίσκου και Σκίπη στο Αγρίνιο. Κάθε μήνα και ένα σφοδρό τροχαίο. Αυτή τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν αντέχουμε άλλο. Ζούμε με φόβο για μας και τα παιδιά μας, το φόβο του επόμενου ατυχήματος που ίσως να είναι θανατηφόρο.
Στη συνέχεια επιρρίπτει ευθύνες σε “αυτούς , που όρισαν και συντηρούν ένα γειτονικό δρόμο σαν την κύρια ανατολική έξοδο της πόλης, χωρίς πεζοδρόμηση, χωρίς οδόστρωμα, χωρίς σήμανση, χωρίς υποδομές.”
Ας το γνωρίζουν καλά αυτοί, που όρισαν το κάτω μέρος της ΕΟ Αγρινίου – Θέρμου σε είσοδο της πόλης και την μετέτρεψαν σε ένα ατελείωτο πάρκινγκ.
Έθεσαν τον πήχη της πόλης ψηλά για να μπορούν εύκολα να περνούν από κάτω.”
agrinionews: Ό αναγνώστης μιλάει για συχνά τροχαία ατυχήματα. στην οδό Ίσκου. Τι γίνεται όμως με εκείνους τους ασυνείδητους οδηγούς που αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα μες τη πόλη, έχοντας τη μουσική στο δια πασόν ανεξαρτήτου ώρας και μέρας; Αυτοί δυστυχώς κυκλοφορούν σε όλη την πόλη. Ας επιληφθεί ο νόμος για αυτούς..

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.