Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Αναδείξτε τον MVP του Παναιτωλικού!

Untitled-1-305x360Σε κάθε αγώνα

Από την προσεχή αγωνιστική και κάθε αγωνιστική στη συνέχεια, οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναδεικνύουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού στον αγώνα, με ψηφοφορία που θα φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός και στο Facebook.

Ειδικά για τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου με την ΑΕΛ Καλλονής, η ψηφοφορία θ’ αρχίσει το πρωί της Τρίτης. Θα διαρκέσει έως το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν θ’ ανακοινώνεται το αποτέλεσμα. Την επόμενη ημέρα θα γίνεται η απονομή του βραβείου του MVP στον ποδοσφαιριστή που θα έχουν επιλέξει οι φίλαθλοι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία.

Η απονομή θα γίνεται από χορηγούς της ομάδας, με ταυτόχρονη προβολή της επιχείρησής τους καθώς και από φιλανθρωπικούς οργανισμούς με κοινωνική δράση, με σκοπό την προβολή και ενίσχυση του έργου τους.Η πρώτη απονομή για τον MVP του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ θα γίνει από εκπρόσωπο του επίσημου χορηγού ,  του Πρακτορείου ΟΠΑΠ “Η γωνιά της τύχης” και του café ΠΑΝΘΕΟΝ (Πανεπιστημίου 56 Αγρίνιο).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.