Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Αναζητώντας τον Αλιβιζάτο…

Αναζητώντας τον Αλιβιζάτο…

Ο κ.Πέτρος Αλιβιζάτος

για ένα ραντεβού και μία υπογραφή

Ένα μήνα τώρα η νέα Διοίκησης της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας ματαίως επιχειρεί να κλείσει ένα ραντεβού με τον υφυπουργό Τουρισμού Παύλο Αλιβιζάτο. Εκκρεμεί η υπογραφή εκ μέρους του της νέας χωροθέτησης της Μαρίνας Μεσολογγίου. Το  γεγονός είναι αποκαλυπτικό των ρυθμών του κρατικού μηχανισμού. Αποκαλυπτική και η ακόλουθη επιστολή που του απέστειλε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάνος Παπαδόπουλος:

ΠΡΟΣ
Υφυπουργό Τουρισμού κ. Πέτρου – Παύλο Αλιβιζάτο, Λ. Αμαλίας 12 – 10557 Αθήνα
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ;

Κύριε Υφυπουργέ,
Επί ένα (1) μήνα τώρα από την ανάδειξη και εγκατάσταση της νέας Διοίκησης της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας ματαίως προσπαθούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί σας και εγώ προσωπικά και ο ανάδοχος διαχειριστής της Μαρίνας Μεσολογγίου, για την υπογραφή εκ μέρους σας της νέας χωροθέτησης της Μαρίνας Μεσολογγίου. Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και τρεις (3) μήνες η Ε.Σ.Α.Λ. έδωσε την θετική της συγκατάθεση για τη νέα χωροθέτηση και ότι ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στο γραφείο σας για έλεγχο και υπογραφή.
Κύριε Υφυπουργέ,
Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε υποθέσεις αναφορικά με την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού αλλά και τα τυχόν ενδεχόμενα γραφειοκρατικά ζητήματα που ανακύπτουν, σας καλούμε για μια ακόμη φορά να ορίσετε μία συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας και τον ανάδοχο του έργου, ώστε να προχωρήσει περαιτέρω η διαδικασία.
Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρούμε ότι η ευθύνη κωλυσιεργίας της όλης υπόθεσης βαρύνει το Υπουργείο σας και σας επισημαίνουμε ότι η τοπική κοινωνία ανησυχεί βαθύτατα για τις προοπτικές του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας
Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.