Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα χθεσινά επεισόδια στο Αγρίνιο

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα χθεσινά επεισόδια στο Αγρίνιο

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε, μέσω του site της, η Χρυσή Αυγή αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια στο Αγρίνιο:

“Χθες το βράδυ ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης πραγματοποίησε ομιλία και ενημέρωση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος στο Αγρίνιο, με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις στη βουλή, όταν δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα αντεξουσιαστών.
Όπως μας ανέφερε ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης κατά τη διάρκεια της ομιλίας αντιλήφθηκαν τον ερχομό οπλισμένων αναρχικών με καδρόνια και πέτρες να κατευθύνονται προς το καφενείο-ουζερί στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Ακολούθησε συμπλοκή και μετά την επέμβαση της αστυνομίας και την ρίψη χημικών, οι αντεξουσιαστές τράπηκαν σε φυγή. Αποτέλεσμα της θρασύδειλης αυτής επίθεσης ήταν να προκληθούν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες μαγαζιών, όπως και ο ελαφρύς τραυματισμός ενός συναγωνιστή στο μάτι από πέτρα και την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των αναρχικών. Αυτό αποτελεί αλλη μια τρανή απόδειξη για ποιόν πραγματικά «δουλεύει» το σύστημα, σε αντίθεση με τα γεγονότα της Βέροιας στα οποία είχαμε την άμεση σύλληψη συναγωνιστών στο συγκεκριμένο περιστατικό. Πόσο ακόμα το κράτος θα προστατεύει τα δικά του «παιδιά»; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόκειται να σταματήσει την νόμιμη δράση της, αλλά αντιθέτως θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας, ώστε να επιτύχουμε την ενημέρωση όλων των συμπατριωτών μας για τον δίκαιο Αγώνα μας.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.