Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Παρέμβαση και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού για το Πανεπιστήμιο

Παρέμβαση και του Ερασιτέχνη  Παναιτωλικού για το Πανεπιστήμιο

erasitexnis

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού μέσω της οποίας εκφράζει τη διαφωνία του για την ενδεχόμενη μεταφορά των τμημάτων αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο χειρισμού και τις μεθοδεύσεις από την πλευρά της πρυτανείας.

Aναυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις από την πλευρά της πρυτανείας Πατρών και την ενθάρρυνση των φοιτητών να ψηφίσουν για το χωροταξικό, κατ” επέκταση τη μεταφορά των τριών τμημάτων από το Αγρίνιο στην Πάτρα, στο όνομα μιας ακαδημαϊκής προσέγγισης για την επίλυση των προβλημάτων σίτισης και στέγασης, το Δ.Σ. του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός εκφράζει τη διαφωνία του για την ενδεχόμενη μεταφορά των τμημάτων αλλά και τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο χειρισμού και τις μεθοδεύσεις από την πλευρά της πρυτανείας.

Οι χειρισμοί της πρυτάνεως και οι μεθοδεύσεις αυτές δεν αρμόζουν στο ακαδημαϊκό επίπεδο που θέλει να εμφανίζει ότι έχει η πρύτανης, υποκαθιστούν δε τις αρμοδιότητες του υπουργείου Παιδείας, ενώ αποτελούν κατάφωρη αδικία απέναντι στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

Αναμένουμε και απ” ΟΛΟΥΣ τους βουλευτές του νομού μας να στηρίξουν την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία έχει ήδη απευθυνθεί στον υπουργό παιδείας, να συστρατευτούν για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάφωρη αδικία που συμβαίνει εις βάρος του Αγρινίου αλλά και του νομού Αιτωλοακαρνανίας, που εδώ και πολλά χρόνια αντιμετωπίζει την απομόνωση.

Λαμβάνοντας υπόψην τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, ευελπιστούμε πως το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην ανάπτυξη των τμημάτων αυτών που εδρεύουν στο Αγρίνιο.

Το Δ.Σ. του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός συστρατεύεται στον αγώνα κατά των μεθοδεύσεων για τη μεταφορά των τριών πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα.

Με τιμή
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Στεργίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.

  2. ΠΑΝΕ-6

    EΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΦΟΙΤΗΤΗ (ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΕΡΠΤΩΣΗ) ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟΨΕ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΩΣ “ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ” ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ.ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.