Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Ανακοίνωση του Μεδεών Κατούνας για τα επεισόδια

Ανακοίνωση του Μεδεών Κατούνας για τα επεισόδια

Όλες οι αιτιάσες και οι κατηγορίες απέναντι στην ομάδα έχουν καταπέσει και αποδείχθηκε περίτρανα το μέγεθος και η σημασία των πράξεων για την ιστορική ομάδα της Κατούνας.
Η ΕΠΟ μας δικαιωσε πανηγυρικά και τωρα ηρθε η ώρα η τοπική ΕΠΣΝΑ να αποκαταστήσει το δίκαιο , να σεβαστεί την προσπάθεια των παιχτών και της δοίκησης και να δώσει την δυνατότητα στο αυτονόητο . Να διεκδικήσει η ομάδα μας την άνοδο της για την οποία τόσο παλέψαμε την χρονιά που πέρασε στα γήπεδα και την οποία με τόσο άδικο και μεθοδευμένο όπως αποδείχθηκε τρόπο στερηθήκαμε!
Κατανοούμε την πίεση που ασκήθηκε στους παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου , στον τύπο και την τοπική κοινωνία αλλά αναγνωρίζουμε και τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν για να εμφανίσουν την ομάδα ως τον “αποδιοπομπαίο τράγο” του τοπικού ποδοσφαίρου
Πλέον είναι ξεκάθαρο πως η ΕΠΣΝΑ πρέπει στις επόμενες κίολας ώρες να προέβει στις νόμιμες ενέργειες και να αποκαταστήσει το κύρος της ομάδας . Μετά την απόφαση της ΕΠΟ διεκδικούμε τα μπαράζ ..την επαναληψη των αντικανονικά διεξαγόμενων αγώνων κατάταξης με την συμμετοχή της ομάδας μας ή σε αντίθετη περίπτωση να αποφασισθεί η άνοδος μας στην Α1 Κατηγορία ερασιτεχνική ως υπεράρυθμη ομάδα.
Φυσικά όπως διεκδικήσαμε την δικαίωση μας και την πετύχαμε θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία δια της νομικής οδού για να φτάσουμε στην τελική δικαίωση που δεν θα είναι άλλη απο την άνοδο της ομάδας!

ο Πρόεδρος της ΑΜΣ Μεδων Κατούνας

Θεόδωρος Πανέτας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.