Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Αναστασιάδης: «Δεν κάναμε τίποτα σωστά στο πρώτο μέρος»

334b72af-d0da-4e11-aee1-0bf66a03ebe7_3Μετά την αναμέτρηση στην Τούμπα στη συνέντευξη Τύπου ο Άγγελος Αναστασιάδης άφησε αιχμές για τη διαιτησία .Αναλυτικά όσα είπε:

 “Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε πολύ νωθρά και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Χάσαμε ένα ημίχρονο συν ότι δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο εκνεύρισε την ομάδα. Σήμερα γενικά, όμως, είναι μία κακή μέρα για όλους. Δεν πήγε τίποτα σωστά. Ακόμη και όταν η ομάδα ισοφάρισε, δεν πήγε τίποτα καλά. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Βέβαια, γι’ αυτήν την εικόνα η ευθύνη είναι δική μου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και την ομάδα. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη, όμως, στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας τα δώσει όλα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Κι εγώ και τα παιδιά. Σήμερα, ήταν όλα άσχημα για εμάς».
Για το που χάθηκε το παιχνίδι: «Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Έχει φάσεις το ματς που τρία άτομα δεν μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Είναι πολλά που δεν έγιναν σωστά. Το ξαναείπα. Ήταν μία κακή μέρα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε στο πρώτο μέρος. Αν ήμασταν κακοί και στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήμασταν καλοί”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:«Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Κι εμείς ήμασταν πάνω από τον Ολυμπιακό πέντε πόντους, αλλά μας πέρασε. Το σχέδιο είναι άλλο από… πάνω. Πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μακ στο αρχικό σχήμα:«Φοβήθηκα να τον ξεκινήσω γιατί είχε έναν τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα και δεν ήθελα να παίξει στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Μην κολλάτε στον Μακ. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς στο 89′ στο 90′, αλλά δεν το κάναμε. Δεν ήταν μόνο ο Μακ».

Για το θέμα της αντιμετώπισης της διαιτησίας: «Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο. Μέχρι τώρα αντέξαμε. Ελπίζω ότι θα αντέξουμε μέχρι το τέλος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να βλέπω το αγωνιστικό κομμάτι. Ένα κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας είναι και αυτό. Το κομμάτι της διαιτησίας. Κάπου εκεί χάνομαι κι εγώ. Τι θέλω να πω;

Αν εμείς σε μία μέρα που δεν μας πάει το παιχνίδι, όπως σήμερα, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε, τότε το πρόβλημα με την διαιτησία γίνεται ακόμη χειρότερο για εμάς. Εγώ είμαι υπεύθυνος και στο αγωνιστικό κομμάτι, και στο κομμάτι της διαιτησίας. Καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα. Εγώ έχω να δω φάουλ για τον ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή από τον Οκτώβριο. Μην νομίζετε ότι δεν τα γνωρίζουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουμε σε αυτά. Και με τις κάρτες ξέρουμε τι γίνεται. Σήμερα ήταν σίγουρο ότι ο Ρατς θα πάρει κάρτα για να φτάσει τις επτά».

www.novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.