Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Αναστόπουλος: «Περάσαμε μια δύσκολη μέρα»

Αναστόπουλος: «Περάσαμε μια δύσκολη μέρα»

271cd357-4b05-4427-ad76-e3f70663adf2_3Οι εξωαγωνιστικές περιπέτειες έκαναν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του ΟΦΗ απέναντι στον Παναιτωλικό, όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο, ο προπονητής των Ηρακλειωτών τόνισε ότι η ομάδα του έχει μέλλον θα παλέψει για να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εδώ έχουν γίνει άλλα, ο ΟΦΗ σας πειράζει; Έχουν γίνει τρομερά πράγματα, ο ΟΦΗ σας φταίει; Ο ΟΦΗ δεν είπε ότι δεν πληρώνει, του είχε δοθεί μια διορία, έδωσε τα χρήματα και παίξαμε. Αν εξαιρέσουμε 6-7 ομάδες, οι άλλες ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα; Στον ΟΦΗ θα εφαρμοστούν όλοι οι νόμοι; Εμείς δεν είπαμε ότι δεν πληρώσαμε. Επειδή με ρωτήσατε, σας απαντώ. Στο παρελθόν έχουν γίνει πράγματα και θαύματα, ο ΟΦΗ σας πειράζει;».

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Περάσαμε μια δύσκολη μέρα, γενικής φύσεως τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά. Όπως καταλαβαίνετε, η αποστολή μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια καλή ομάδα, που γίνεται καλύτερη όταν παίζει στην έδρα της, είχε ως αποτέλεσμα να δυσκολέψει το έργο μας. Αυτοί που έμειναν, προσπάθησαν. Έχουμε τρία δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ θα βρει τον δρόμο του. Δε θα ήθελα να πω αναλυτικά τι και πως, είναι γνωστά τα πράγματα. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε, αλλά γνωρίζετε ότι σε τέτοια ζητήματα το μυαλό μας είναι αλλού. Είχαμε τα προβλήματα μας, είναι γνωστά, αλλά από εκεί και πέρα προχωράμε. Το Σάββατο έχουμε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, το έργο μας παραμένει δύσκολο γιατί δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Ο ΟΦΗ έχει δρόμο και όλα θα πάνε καλά».

novasports.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.