Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Αναστόπουλος: «Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

1089585Έχοντας τρία από τα τέσσερα παιχνίδια μέσα στη Νέα Σμύρνη, ο τεχνικός του Πανιωνίου Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε πως θα πρέπει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου στη Nova:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Είναι δύσκολη εβδομάδα. Ουσιαστικά ούτε βδομάδα δεν έχουμε μπροστά μας. Παίξαμε Κυριακή με την Ξάνθη, ενώ ακολουθούν δύο παιχνίδια. Αρχή την Τετάρτη με τον Παναιτωλικό και το Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό από πλευράς βαθμών και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Να έχουμε φρεσκάδα και τη διάθεση που είχαμε στον αγώνα με την Ξάνθη. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα, ειδικά στο γήπεδό μας, για να πάρουμε το παιχνίδι. Και αν το κάνουμε αυτό τότε θα έχουμε βάλει τις βάσεις για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και πιο γρήγορα».

Για το αν θέλει να αξιοποιήσει ξανά την έδρα του:

«Βεβαίως, δεν το συζητάμε αυτό. Ξέρετε πολύ καλά ότι υπολείπονται 4 παιχνίδια. Έχουμε 3 παιχνίδια στην έδρα μας. Τον Παναιτωλικό την Τετάρτη, τον Αστέρα το Σάββατο, τη Βέροια εκτός και τον Πλατανιά τελευταία αγωνιστική. Είναι πολύ σημαντικά και τα 4 παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη κιόλας να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας η οποία μας δίνει δυναμική και μας δίνει την πεποίθηση για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό:

«Είναι μία ομάδα πάρα πολύ γρήγορη και παίζει με αιφνιδιασμούς. Το πιο βασικό απ’ όλα είναι ότι χρειάζεται ιδιαιτέρως προσοχή σε όλους τους τομείς. Έχει πολλούς καλούς και ψηλούς παίκτες, όπως είναι ο Μπικέι, ο Κούσας, ο Μπούντιμιρ. Χρειάζεται προσοχή και σ’ αυτό το κομμάτι. Θα προσπαθήσουμε να ετοιμαστούμε καλά για αυτό το παιχνίδι στα σημεία που σας ανέφερα για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΛΑΜΠΡΟΣ ΔΡΕΛΛΙΑΣ

    Αναστόπουλε μην ανγχώνεσαι δεν πέφτετε κατηγορία με τίποτε. Κάποιος Κάμπαξης θα σφαγιάσει τον Παναιτωλικό για πολλαστή φορά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.